P. L. | 13. 5. 2024, 15:01

Skrito v raju: kdo je v resnici igralec, ki igra Črta?

Voyo/posnetek zaslona

Ste vedeli, da je igralec, ki igra vlogo Črta v seriji Skrito v raju, igral tudi v zelo uspešnem in svetovno znanem filmu ter seriji? 

V serijo Skrito v raju, ki je med gledalci izjemno priljubljena, je pred kratkim vstopil nov lik. Umetnik Črt se je najprej z Jano pogovarjal prek družbenih omrežij, ker pa sta ugotovila, da imata veliko skupnega, sta sklenila, da se spoznata še v živo.

Črt in jana v kampu.

Črt in jana v kampu.

Voyo/posnetek zaslona

Jana je odpotovala v kamp Paradiso, kjer je spoznala umetnika Črta, spoznala pa ga je tudi Lara, ki je bila takoj navdušena nad tem, da ima njena mati prijatelja. Kako se bo njun odnos razvijal, bo razvidno iz zadnjih delov prve sezone priljubljene serije, ki bodo na sporedu še ta teden.

Kdo je igralec, ki igra Črta?

Lik Črta igra igralec, ki ni poznan le v Sloveniji, ampak tudi onkraj meja. Gre za 42-letnega igralca Aljaža Tepino, znan tudi pod imenom Aliash Tepina. Številni gledalci se ga spomnijo po vlogi v priljubljeni slovenski seriji Usodno vino, v kateri je zaigral v vlogi Romana, nastopil pa je tudi v seriji Sekirca v med.

Igro je študiral na igralski akademiji Central School of Speech and Drama v Londonu, zaigral pa je tudi v filmski uspešnici Batman: The Dark Knight Rises. V filmu o Batmanu je imel sicer manjšo stransko vlogo.

Se bo med Črtom in Jano razvila ljubezen?

Se bo med Črtom in Jano razvila ljubezen?

Voyo/posnetek zaslona

Prav tako pa je Tepina igral v priljubljeni angleški seriji Zakon in red (Law and order), kjer je odigral vlogo Willa.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec