P. L. | 20. 2. 2024, 15:50

Gaja Filač in Matej Zemljič (Skrito v raju) potrdila tisto, kar so o njunem odnosu mnogi že slutili

POP TV

Kako se v resnici razumeta igralca Gaja Filač in Matej Zemljič, ki v seriji Skrito v raju igrata glavna lika Laro in Marka? Njuna potrditev vas bo razveselila ...

Priljubljena slovenska igralca Gaja Filač in Matej Zemljič, ki igrata v zelo priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju, tokrat ne igrata prvič para. Kot sta priznala, je med njima neke vrste kemija, kar začutijo tudi režiserji, tokrat igrata ljubezenski par že tretjič.

Igralca sta tudi zasebno v dobrih odnosih.

Igralca sta tudi zasebno v dobrih odnosih.

POP TV

Kako dobro pa se poznata? Na nekaj vprašanj sta odgovorila za portal 24ur.com in mnoge nasmejala. Na vprašanje novinarke, kaj bi bila Gaja, če ne bi bila igralka, je na tablico zapisala, da bi bila psihologinja, Matej pa je napisal, da bi bila ona zagotovo veterinarka.

Na vprašanje, kaj bi bil po poklicu Matej, če ne bi bil igralec, je napisal, da bi bil igralec in pojasnil, da nima rezervnega načrta. Gaja, ki je zapisala, da bi bil zagotovo fitnes trener, pa se je razburila, da mora v življenju vedno imeti plan b.

Kdo je njun najljubši igralec ali igralka, je Gaja takoj zapisala svoje ime in priimek, nato rekla Mateju, ki je še razmišljal: "To pa res ni tako težko." Takoj je ugotovil, kam pes moli taco in tudi sam zapisal njeno ime. Na njegov odgovor, ki je bil za igralko več kot zadovoljiv, pa sta si dala petko.

Gaja je napisala, da najraje bere drame, Matej pa je zanjo predvidel, da detektivske knjige. Zadnje vprašanje pa je bilo, katera je bila Matejeva najljubša vloga, oba sta zapisala, da je bila to vloga Andreja, ki ga je Zemljič igral v filmu Posledice. S tem sta dokazala, da se dobro poznata.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel