P. L. | 29. 2. 2024, 15:05

"Dino" (Skrito v raju) le redko igra, za kar pa ima zelo zanimiv razlog

Voyo/posnetek zaslona

Igralec Matino Antunović, ki v slovenski seriji Skrito v raju igra Dina, Hrvojevega nečaka, redko nastopa v serijah. Razlog vas bo presenetil … 

V zelo priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi hrvaški igralec Matino Antunović, ki je upodobil Hrvojevega nečaka Dina. Ta je bil sprva Larin fant, a se je izkazalo, da sta si preveč različna. Skozi epizode pa so gledalci hitro ugotovili, da je Dino tekmovalen, z veliko željo po zmagi pa pozablja na čustva drugih.

VOYO/posnetek zaslona

A prav takšna vloga je vloga, po kateri igralec hrepeni. Za Jutarnji list je pred časom razkril, da želi zaigrati v vlogi negativca, meni, da bi mu bila takšna vloga velik izziv.

Delno se mu je želja uresničila z vlogo, ki jo igra v seriji Skrito v raju. Antunovića pa doma poznajo tudi po vlogi v hrvaški seriji Prava žena, v kateri je igral tudi srčni izbranec znane slovenske voditeljice in igralke Ule Furlan, Domagoj Janković.

Lara in Dino

Lara in Dino

Voyo/posnetek zaslona

32-letnega igralca hrvaški mediji označujejo za zelo talentiranega, njegovo skrivno orožje je sproščenost, smisel za humor, nevsiljiv šarm in neverjetna moč preobrazbe na odru.

A igralec še vedno čaka na vloge, ki ga bodo postavile v ospredje. "Za vloge, ki bi si jih želel, sem še premlad, zato se jih v bližnji prihodnosti še ne nadejam. Želim si dobrih besedil, navdihujočih režiserjev in motivacijskih soigralcev," je dejal pred časom za omenjeni portal.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec