P. L. | 26. 2. 2024, 14:35

Skrito v raju: v serijo prihaja znani slovenski igralec (FOTO)

Voyo/posnetek zaslona

 Ekipi igralcev v seriji Skrito v raju se bo pridružil še en zelo znani slovenski igralec. Kakšna bo njegova vloga? 

Slovenska serija Skrito v raju je med gledalci iz tedna v teden bolj priljubljena. Serija je iz oddaje v oddajo bolj napeta, gledalci nestrpno čakajo, kako se bo odvil ljubezenski trikotnik: Lara-Dino-Mark.

Igralec Miha Rodman

Igralec Miha Rodman

Voyo/posnetek zaslona

V serijo prihaja Miha Rodman

V novi epizodi se bo igralski ekipi pridružil znani slovenski igralec Miha Rodman, član igralskega ansambla PG Kranj. Gledalci so ga lahko videli že v seriji Strasti na TV Slovenija, ter v serijah Usodno vino in Reka ljubezni na POP TV.

V seriji Skrito v raju bo sosed

Kako pogosto, če sploh, se bo vloga Rodmana pojavljala v seriji Skrito v raju, ni znano, v novem delu bo nastopil kot jezni sosed, ki mu je sin Franka (igra ga Gaber Kristjan Trseglav) in Meri (igra jo Vesna Pernarčič),  Kevin (igra ga Patrik Novak) razbil z žogo okno.

Rodman bo igral jeznega soseda.

Rodman bo igral jeznega soseda.

Voyo/posnetek zaslona


Rodman je lani postal očka

Igralec je proti koncu lanskega leta postal očka. Svoje številne spletne oboževalce je z novico o rojstvu deklice razveselila njegova žena Paola Rodman.

"Še včeraj malina, danes, 24. 10. pa najina Karla Rodman," je takrat zapisala na družbeno omrežje Instagram italijanska umetnostna zgodovinarka, ponosna starša pa sta delila tudi prvo fotografijo hčerke. Na fotografiji se vidi delček obraza novorojenke, v ospredju pa je duda.

Pod njuno objavo so se takoj usule številne čestitke, med njimi so se oglasili tudi znani slovenski obrazi. "Joj, Karla, dobrodošla," je zapisala radijska voditeljica Anja Ramšak, čestital jima je tudi igralec Domen Valič, igralka Iva Krajnc Bagola, Ula Furlan, Nina Ivanič, Lara Komar in številni drugi.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ