P. L. | 27. 11. 2023, 09:08

V finale Talentov odhajajo Arbadakarba in Maria Sofia

Voyo/posnetek zaslona

V četrti polfinalni oddaji so vstopnico za finale dobili cirkusanta Tina in Matjaž – Arbadakarba in Maria Sofia. 

Včeraj se je odvila že četrta polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, v kateri so gledalce poskušali prepričati čarodej Niki Knežević, pevka Ajda Stina Turek, pevka Maria Sofia, mladi plesalec Viktor ter cirkusanta Tina in Matjaž, ki nastopata pod umetniškim imenom Arbadakarba.

V finale sta se uvrstila Matjaž in Tina, Arbadakarba

Cirkusanta Matjaž in Tina sta na avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent navdušila s točko, v kateri sta bila dimnikarja. Cirkusanta, ki sta par tudi zasebno, sta starša treh otrok, pravita, da je cela njuna družina cirkuška. 
Njuna polfinalna točka je bila nadgradnja avdicijske, v njej je Tina tudi zapela, hkrati pa izvajala trike z Matjažem.

Matjaž in Tina sta v finalu.

Matjaž in Tina sta v finalu.

POP TV

Nad njuno točko so bili žiranti navdušeni. "Hvala, da sem spet začela verjeti v čarovnijo. To je bilo tako pravljično, povezano, ljubeče," je po nastopu dejala žirantka Ana Klašnja. Žirantka Marjetka Vovk pa: "To je bila meni najboljša točka na Talentih kadar koli." Nad njima sta bila prav tako navdušena žiranta Andrej Škufca in Lado Bizovičar.

Maria Sofia se je na Talente prijavila sama

Mlada pevka Maria Sofia je na oder polfinalne oddaje stopila zadnja. Za polfinalno pesem je izbrala Beautiful, pevke Christine Aguilera. Že med nastopom je navdušila, po nastopu pa prejela stoječe ovacije gledalcev v studiu.

Tudi nad njo so bili žiranti navdušeni. "Maria Sofia, predstavljam si, da je tako, ko stojiš na podestu, težko začeti. Potem pa si rasla in rasla s petjem ..." ji je dejal Andrej, Lado pa se je pošalil: "Pred tabo je še vse življenje, pred Andrejem pa ne."

Finale za las ušlo plesalcu Viktorju

Po nastopih je sledila razglasitev, gledalci so na prva tri mesta s svojimi glasovi postavili Viktorja, Mario Sofio in Arbadakarba. 

Maria Sofia se je uvrstila v finale.

Maria Sofia se je uvrstila v finale.

POP TV

Največ glasov sta zbrala Matjaž in Tina, Arbadakarba, med Mario Sofio in Viktorjem pa je odločala žirija. Andrej, Ana in Marjetka, so svoj glas namenili Marii Sofia, Lado pa je glasoval za Viktorja.

V finale je tako stopila Maria Sofia in se pridružila Arbadakarbi ter finalistom iz prejšnjih polfinalnih oddaj. To so: Nina Sirk, Cirkus Star (Valentina in Ajda), Jure Kotnik in Acro Connection (Alja in Matjaž) ter Jure Kotnik in Ahmed Kullab.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel