L. P. | 4. 12. 2023, 10:21

Zadnji dve finalistki Talentov sta Špela Šemrl in Tatjana Gajanović

POP TV

V zadnji polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent je gledalce najbolj prepričala harmonikarica Špela, plesalka Tatjana pa je v finale vstopila z odločitvijo žirije. 

Odvila se je še zadnja polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, nastopilo je pet kandidatov za vstop v veliki finale šova.

Kot prva je nastopila plesalka Tatjana Gajanović, ki je tako žirijo kot tudi gledalce v avdicijski oddaji navdušila s posebnim, drugačnim slogom plesanja. Tudi tokrat je navdušila. "Tole je pokalo po šivih! Ta univerzalnost, žar, tvoj gib, tvoje telo ... mega, mega," je njen polfinalni nastop komentirala žirantka Ana Klašnja.

Tatjana se je uvrstila v finale.

Tatjana se je uvrstila v finale.

POP TV

"Ko sem te gledala ... si ena taka modelka, ki bi lahko svoje šove imela. V tebi se pretakata ena taka ženska in moška energija," ji je dejala žirantka Marjetka Vovk, žirant Andrej Škufca pa ji je takoj po nastopu napovedal: "Ti si fenomenalna ... finalistka."

Druga je nastopila mlada pevka Nuša Bezjak, tokrat se je odločila za balado pevke Adele, When we were young. Od žiranta Lada Bizovičarja je po nastopu prejela stoječe ovacije. Kot tretja je na oder stopila pevka Maja Drljepan, ki je pred leti že nastopala z glasbeno skupino, danes pa je priznana modna oblikovalka. 

"Ta točka je bila vizualna ekstaza," je njen nastop pohvalil Andrej, Ana je dodala: "Že nekaj časa sedim za to mizo, pa take točke še nisem videla. Ta tvoja ženstvena energija ..." 

Četrti so nastopili Gozd strahov

Četrti nastop v zadnji polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent, je pripadal Gozdu strahov, ki so tokrat za svojega pomočnika vzeli Lada Bizovičarja, ta se je potem pojavil v eni izmed škatel.

Žiranti so se strinjali, da je bila točka, ki so jo pripravili igralci Gozda strahov nekaj posebnega, unikatnega.
z enako sliko so spustili kamen. Lada v tej škatli ni bilo. Lada so uspeli rešiti. "Točka absolutno nekaj fajn, novega ... fajn je, ker nas je strah, ker je nenavadno ... pa ker je bil Lado v kletki," je dejala Marjetka, Andrej je dejal: "Točka je bila fenomenalna." Na to pa je Lado dodal: "Povej to mojim gatam."  Ana pa je priznala, da je tokrat med njihovim nastopom uživala: "Mega, da ste prišli, to je bilo stopnjevanje napetosti, strah, groza, vznemirjenje."

Zadnja je nastopila harmonikarica Špela Šemrl, ki je prejela zlati gumb Lada in Andreja. Tudi tokrat je s svojim nastopom navdušila in prejela stoječe ovacije.

Špela je postala finalistka.

Špela je postala finalistka.

POP TV

"Špela, ti nisi moj zlati gumb, ti si najin gumb," je dejal Andrej in dodal: "Jaz misli ... da boš zmagala." "Ti si ko ena francoska bageta z jalapeno papriko in kranjsko klobaso ... ti si recept za zmago, čestitam," je dodal Lado.

Finalistki sta postali Špela in Tatjana

Za vstop v finale so imeli glavno besedo gledalci, ki so največ svojih glasov namenili harmonikarici Špeli in jo poslali naravnost v finale. "Uou, nimam glasu, se opravičujem ... hvala, hvala," je bila po razglasitvi rezultatov Špela popolnoma presenečena.

Po mnenju gledalcev sta se na drugo in tretje mesto uvrstili plesalka Tatjana in pevka Nuša. Žirija je odločila, da v finale odide Tatjana, zanjo so glasovali Ana, Andrej in Lado, Marjetka pa je svoj glas namenila Nuši.