L. P. | 1. 10. 2023, 21:10

Slovenija ima talent: Lado Bizovičar podelil zlati gumb

Voyo/posnetek zaslona

Artistki Ajda in Valentina sta omehčali srce Lada Bizovičarja, ta jima je podelil zlati gumb. Sta si ga zaslužili? 

Kot zadnji sta na oder šova Slovenija ima talent prišli Ajda in Valentina iz vadbenega programa Circus Star, predstavili pa sta se v plesni točki na visečem obroču.

Preden sta nastopili, sta na vprašanje Ane Klašnja, če sta to točko že kje pokazali, odgovorili: "V bistvu nisva še na nobenem nastopu, ampak veliko vadiva in imava skoraj vsak dan treninge."

Voyo/posnetek zaslona

Med samim nastopom sta deklici, stari 10 in 12 let, navdušili tako žirante kot tudi publiko v studiu. Prejeli sta stoječe ovacije, Klašnjeva pa je po koncu nastopa dejala: "Jaz ne vem, ali je to ta oddaja, ali sta to vidve, jaz sem se spet jokati začela. Začeli sta tako lirično, tako mirno, sem si rekla: a bo, ali ne bo … Ko sta šli na obroč, vajini nasmehi so šli do tukaj gor in jaz sem si rekla, zdaj bo pa vse v redu! In vse je bilo v redu, vse je bilo čudovito. Bravo, bravo!"

"Vidve sta to s takšno lahkotnostjo naredili, kot da to že, kot da zjutraj vstaneta, gresta malo na obroč, so enih trikov, potem pa naprej v šolo, pa spet malo na obroč," je dejala Marjetka Vovk, ki je želela povedati, da sta točko izvedli kot ne bi bilo to nič takšnega.

Voyo/posnetek zaslona

"Ko sta gor prišli in govorili, kot dve čebelici … Potem pa vidim, kaj počneta, da sta močni. Zaupati si morata … Še dobro, da sta najboljši prijateljici," je dejal še Andrej Škufca.

Lado Bizovičar jima je podelil zlati gumb

Lado Bizovičar pa je popolnoma brez besed vstal in pritisnil zlati gumb. 

Voyo/posnetek zaslona


"Zlati gumb žiranti pritisnejo takrat, ko nekaj hočejo videti v finalu, ne, da lahko to karkoli prepreči. Jaz hočem videti to v finalu," je dejal Bizovičar. Ko sta dekleti odšli z odra, pa se je Bizovičar zamislil in ostalim trem žirantom dejal: "O, moj bog, jaz sem postal 'pusi', kajne?"

Klašnjeva pa je dodala: "A ni lepo, kako te spremeni očetovstvo?"