P. L. | 6. 2. 2024, 11:31

Na POP TV so predvajali prvi del Serije Skrito v raju, gledalci pa …

Voyo/posnetek zaslona

Včeraj so na POP TV predvajali prvi del težko pričakovane slovenske serije Skrito v raju. Številni so že zapisali, kaj si mislijo o novi seriji.

Mnogi gledalci so nestrpno čakali prvi del nove slovenske serije Skrito v raju, ki so jo začeli snemati že leta 2022.

Osrednje dogajanje so ustvarjalci serije postavili v kamp ob morju, tega so naredili prav za potrebe snemanja, poimenovali so ga kamp Paradiso, v njem pa so postavljene prikolice in šotori.

Glavna junaka zgodbe sta Mark Steiner, ki ga igra Matej Zemljič, in Lara Dolenc, ki jo igra Gaja Filač. Igralca, ki se v seriji zaljubita, ne igrata prvič tovrstnih prizorov. Kot je razkrila Filačeva, že tretjič sodelujeta kot ljubimca. Pred časom je igralka pojasnila tudi, da sta se vsakega prizora lotila poglobljeno, se mu posvetila, zato je bil velik užitek ponovno delati skupaj.

Mark pride v kamp skupaj z dedkom

Glavni lik Mark pride v kamp skupaj s svojim dedkom, zdravnikom Edvardom Steinerjem, ki ga igra Aleš Valič. "Najprej je prihod na morje, v kamp, kamor dr. Edvard Steiner hodi vsako poletje. Tam je pred davnimi leti s svojo pokojno ženo postavil prikolico, dobil veliko prijateljev, zdaj pa se po dolgih letih z vnukom vrača na morje," je pred začetkom prvega dela za Pop in povedal Valič in opisal tudi svoj lik.

"Moj lik je ustanovil zasebno kliniko kot eden tistih zdravnikov, ki želijo pacientom omogočiti lažji dostop do medicinskih storitev. Ves čas je delal tako, da je pomagal pacientom, ki si v finančnem smislu niso mogli privoščiti njegovih uslug, ker je plastični kirurg," je pojasnil.

Odzivi gledalcev so mešani

Po prvem predvajanem delu na POP TV so se preko družbenih omrežij že oglasili številni gledalci. Mnogim je nova slovenska serija zelo všeč.

Igralec Matej Zemljič

Igralec Matej Zemljič

Voyo/posnetek zaslona

"Ne vem, kdaj sem nazadnje z zanimanjem gledala slovensko nadaljevanko od začetka. Se veselim jutrišnjega dne za ogled drugega dela!" je zapisala gledalka, spet druga pa: "Komaj čakam nadaljevanje, res je zanimiva serija!"

Med komentatorji pa so se našli tudi takšni, ki so zapisali, da je serija po prvem vtisu povsem nezanimiva, nekdo je predlagal celo, da jo kar ukinejo.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec