K. Ž. | 31. 3. 2024, 08:26

Nadobudni igralec, star komaj 27 let, umrl v nesreči z motorjem

Profimedia

V nesreči ni bil udeležen nihče drug.

Chance Perdomo, ki je zaigral v televizijskih serijah Gen V in Chilling Adventures of Sabrina je umrl v motoristični nesreči. Star je bil 27 let.

Chance Perdomo

Chance Perdomo

Profimedia

Perdomov publicist je v izjavi potrdil igralčevo smrt. "S težkim srcem delimo novico o prezgodnji smrti Chancea Perdoma, ki je umrl v motoristični nesreči," je zapisano v izjavi. "Njegovo strast do umetnosti in nenasitno željo po življenju so čutili vsi, ki so ga poznali. Njegova toplina pa bo ostala tudi v tistih, ki jih je imel najraje. Prosimo vas, da spoštujete željo družine po zasebnosti, medtem ko žalujejo za izgubo svojega ljubljenega sina in brata."

V nesreči ni bil udeležen nihče drug.

Perdomo je bil znan po svojih vlogah Ambrosa Spellmana v Netflixovi seriji Chilling Adventures of Sabrina in Andra Andersona v seriji Gen V, poroča NBC News.

"Še zdaj si to težko predstavljamo. Za tiste, ki smo ga poznali in delali z njim, je bil Chance vedno očarljiv in nasmejan, entuziastična sila narave, neverjetno nadarjen igralec in bolj kot karkoli drugega, je bil prijazna in ljubka oseba," so zapisali producenti Gen V v skupini izjavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chance Perdomo (@chance_perdomo)

Perdomo se je rodil 19. oktobra 1996 v Los Angelesu. Kot otrok se je z mamo preselil v Southampton v okrožju Hampshire v Angliji, kjer je obiskoval šolo Redbrige Community School, preden je šel na univerzo v Winchestru. Nato se je preselil v London, kjer je nadaljeval z igro. Pridružil se je Narodnemu mladinskemu gledališču in se izobraževal na igralski šoli Identity School of Acting.

Perdomo je sodeloval tudi v filmski seriji Prvič, v katerem je zaigral ob boku Josephine Langford in Hera Fiennesa Tiffina. V Prvič na robu in Prvič resnično srečna ter Prvič po vsem je zaigral Landona Gibsona.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel