P. L. | 24. 5. 2023, 10:00

Ste tudi vi žalostni, ker naj bi bilo oddaje Delovna akcija že konec? Za vas imamo res veliko presenečenje

Voyo/posnetek zaslona

Ljubitelji dobrodelne oddaje Delovna akcija boste nad prebranim zagotovo navdušeni. Ni res, da sta Ana in Bojan zaključila s prenovami doma. To prihaja … 

Delovna akcija razveseljuje ljudi in jim pomaga do lepšega doma. Letos smo si lahko ogledali že šesto sezono, v kateri sta Ana in Bojan skupaj s pridnimi mojstri prenavljala domove in izvabila solze sreče mnogim.

Voyo/posnetek zaslona

V letošnjem letu je imela Delovna akcija devet oddaj. V prvi oddaji smo spoznali Katjo in Boštjana iz Trbovelj, poleg tega, da sta se razveselila prenovljenega stanovanja, pa ju je Delovna akcija tudi poročila.

Voyo/posnetek zaslona

V drugi oddaji smo spoznali Damirja in njegovo mamo Cvetko. Delovna akcija je iz njegove mrzle podstrešne sobice uredila čudovito stanovanje.

Voyo/posnetek zaslona

Velikega odziva med gledalci je bil deležen Gregor, ki je po smrti staršev sam živel v razpadajoči hiši. Tudi tokrat so se mojstri potrudili in Gregu uredili topel dom.

Voyo/posnetek zaslona

V naslednji oddaji se je Delovna akcija odpravila v Mursko Soboto in prenovila hiško mami Suzani in njenemu sinu Tomasu. Sledila je štiričlanska družina Mojce Bahč, s pomočjo Ane in Bojana so se preselili v sanjsko hiško sredi narave.

Voyo/posnetek zaslona

V sedmi in osmi oddaji je Delovna akcija poskrbela, da sta prenovo doma doživeli mama Ljubica in hčerka Mateja. V Delovno akcijo pa ju je prijavil sin in brat Boštjan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Po končani šesti sezoni pa prihaja lepo presenečenje. POP TV namreč pripravlja tudi sedmo sezono.
"Delovna akcija je za to sezono zaprla svoja vrata, a odpira priložnosti za nove zgodbe – prijavite sebe ali drugega in skupaj narišimo lepši jutri!" so zapisali na družbeno omrežje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.