Uredništvo | 10. 6. 2024, 13:56

Za vedno se je poslovil Marijan iz šova Ljubezen na vasi

Profimedia

Novico je sporočil njegov prijatelj.

Umrl je Marijan Cerovac, ki so ga gledalci spoznali kot kandidata v 13. sezoni hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Žalostno novico je za medije potrdil njegov prijatelj Zvonko Šantalab.

"Pred tremi tedni je pristal v Zagrebu. Takrat mu je bilo že slabo. Odpeljal sem ga v bolnišnico, poklical sina, ki sicer živi v ZDA, in zdravljenje je nadaljeval v Zagrebu. Vmes je zbolel za koronavirusom in prejšnji teden je žal umrl," je za RTL povedal Marijanov prijatelj Zvonko Šantalab.

Razkril je tudi, kako je izvedel, da je Marijanovo zdravstveno stanje slabo, in ga povabil, naj pride k njemu v Zagreb, da bo imel ustrezno zdravstveno oskrbo, poroča Večernji list.

"Prijatelja sva štiri leta, prosil sem ga, naj ostane pri meni v Zagrebu, da bom skrbel zanj. A je takoj končal v bolnišnici," je z žalostjo povedal Zvonko. Cerovcu so odpovedale ledvice in notranji organi, telo pa na koncu ni zdržalo.

Marijanova žena Patty je na TikToku delila videoposnetek z njegovimi fotografijami, na katerih je vidno bolan, in mu poslala čustveno sporočilo v tajščini, ki v grobem prevodu pomeni: "Lepo spi, dobri princ. Za vedno boš v mojem srcu." 

@phat.smile หลับให้สบายนะ #เจ้าชายที่แสนดี #มะเร็งระยะสุดท้าย #โควิด19 ♬ เสียงต้นฉบับ - โอ๋ วง full

Simpatični 72-letni Marijan v šovu ni našel ljubezni med kandidatkami, ki so se prijavile v šov, se mu je pa sreča v ljubezni nasmehnila po šovu. Potem ko je na portalu za zmenke začel komunicirati s Tajko Naranphat Cerovac Madarat, ki jo je ljubkovalno klical Patty, sta ljubezen okronala tudi s poroko. Do leta 2021 sta živela na Hrvaškem in načrtovala življenje na Tajskem.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec