P. L. | 16. 9. 2023, 09:01

Žalostno: s takšno kruto usodo se Planetova zvezdnica sooča že mnogo let

Planet TV/posnetek zaslona

Razkrila je, kako težka je njena situacija, a se kljub vsemu, kar se ji dogaja, ne vda in pozitivno zre naprej … 

"Sem Marjeta Slapar, prihajam iz Gorjuše, mati treh otrok," se je v novem kuharskem šovu Večerja za 5 predstavila Planetova zvezdnica, ena izmed petih, ki kuhajo in razvajajo brbončice preostalim štirim.

V novem resničnostnem šovu Večerja za 5: Na deželi bodo v ospredju lokalne jedi, šov prikazuje preproste ljudi, druženje in okusne domače recepte.

Planet TV/posnetek zaslona

Kot smo lahko videli v prvem tednu, so se kuharji predstavili, s svojo življenjsko zgodbo pa je mnoge gledalce ganila Marjeta.
"Pred kratkim sem dopolnila petdeset let," je povedala in se pohvalila, da je nedolgo nazaj postala tudi babica. Zase je dejala, da je sproščena, rada je dobre volje, je družabna, priskoči pa tudi na pomoč, če jo kdo potrebuje.

Razkrila je, da vsako jutro vstane ob petih, dela, nato nahrani domače živali, saj živi na kmetiji, poleg tega pa skrbi tudi za bolnega moža.
"Skrbim za moža, ker je pred šestnajstimi leti zbolel za boleznijo multipla skleroza, ki je zelo hitro napredovala in je sedaj popolnoma nepokreten," je povedala Marjeta in pojasnila, da ji pri delu zelo pomagajo tudi njeni trije otroci. Zaveda se, da sama ne bi zmogla vsega.

Družina ji pomeni veliko

"Zame je družina zelo pomembna," je povedala in pojasnila: "Otroci so mi za 40. rojstni dan napisali pismo in ga prebrali na moji zabavi: Mami, ti nisi mami, ampak si tudi bager!, ker pač porivam vse naprej."

Planet TV/posnetek zaslona

Dodala je, da jo je življenje peljalo skozi težke preizkušnje, a kot je dejala, jih je premagala, zmagala nad njimi. "Imela sem težko življenje, ne samo jaz, vsa družina. A treba je bilo premagovati ovire in iti naprej. Sem borka," je povedala.

Marjeta je svoje goste presenetila z juho, v kateri je bil kruhov cmok, z golažem in svaljki ter okusno sladico s sladoledom. Prislužila si je 38 točk.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.