P. L. | 18. 5. 2023, 06:00

Veliko presenečenje: Anita in Damir razkrila vse o svoji ljubezni

Planet TV/posnetek zaslona

Veliko presenečenje eksperimenta Poroka na prvi pogled sta v letošnji sezoni Anita in Damir. Razkrila sta, da sta skupaj, srečna in zaljubljena. Vas zanimajo podrobnosti?

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled nas je proti koncu čakalo veliko presenečenje. Čeprav sta bila Damir in Anita v eksperimentu le teden dni, nato pa sta se odločila, da eksperiment zapuščata, sta našla pot do ljubezni in tako postala veliko presenečenje letošnje sezone.

Planet TV/posnetek zaslona

"No, čeprav Anite in Damirja ni tukaj, sta edini par v tem eksperimentu, ki je še vedno skupaj," je strokovnjak Timotej razkril preostalim parom, ki so bili prijetno presenečeni nad novico.

Ker sta Damir in Anita zbolela, se ceremonije nista udeležila, oglasila pa sta se prek videoklica in na kratko pojasnila, kaj se je dogajalo po tem, ko sta se odločila, da eksperiment zapustita in gresta vsak svojo pot.

"Po odhodu iz šova sva bila še vsak posebej, potem sva pa nekako kar počasi pristala skupaj," je pojasnila Anita in dodala, da sta zdaj skupaj. "Zaljubljena, srečna, vesela."

Ker sta ob odhodu iz eksperimenta kot razlog za odhod navedla, da Anita živi na podeželju, Damir pa si življenja brez mestnega utripa ne predstavlja, je strokovnjake zanimalo, kje živita.

Planet TV/posnetek zaslona

"Trenutno sva na podeželju," je v smehu razkrila Anita.

Strokovnjak Timotej jima je razkril, da sta edini par, ki je ostal skupaj, vprašal ju je, kaj bi svetovala preostalim. 
"Radi se imejte," je bil kratek in jedrnat Damir, Anita pa je dodala: "V zvezo je potrebno veliko vložiti, je veliko dela in prilagajanja. Če sta oba zato, če se oba trudita, na koncu zmaga ljubezen."

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ