P. L. | 6. 3. 2023, 11:15

Vesela novica za ljubitelje resničnostnih šovov: vrača se šov, ki so ga mnogi težko čakali

STA

Končno se na TV-ekrane vrača zelo priljubljeni slovenski šov. POP TV obljuba solze obupa in solze veselja … 

Ljubitelji resničnostnih šovov se boste te novice zagotovo zelo razveselili, na TV-ekrane se namreč že to soboto vrača priljubljena oddaja Delovna akcija.

Voyo/posnetek zaslona

Že šesto leto zapored bodo ustvarjalci oddaje, z voditeljico Ano Praznik in njenimi mojstri na čelu, poskrbeli za čudovite prenove doma, kot so zatrdili, ne bo manjkalo solza obupa, ki pa jih bodo nadomestile solze sreče in veselja.

"Gradimo novo upanje," je za 24ur.com dejala Ana, ki vsako leto z marljivimi mojstri poskrbi, da pomoči potrebni ljudje ne dobijo le strehe nad glavo, ampak tudi vrata v nov dom, ki za večino pomeni nov začetek.

Do zdaj je bilo posnetih že 45 oddaj in prenovljenih kar 35 hiš oziroma stanovanj. Za eno sezono pa vsak izmed desetih avtomobilov prevozi povprečno okrog štiri tisoč kilometrov.

Voyo/posnetek zaslona

"Res je lepo spoznanje, da še obstajajo kolektivi, ki se združujejo v skupnost, ki je v vsakem trenutku pripravljena pomagati in je ni sram izkazati ljubezni do sodelavcev in pripadnosti. Nikoli recimo ne bom pozabila presenečenja za mojstre, ko so prejeli kraljevski tretma v toplicah, obiska Modrijanov in njihove dobrote ter situacij, ko ljudem, ko izvejo, da jim bomo prenovili dom, popustijo vse zavore in se od sreče zjokajo. To so trenutki, ki tudi mene prevzamejo," za omenjeni portal pojasnjuje Praznikova. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.