6. 6. 2022, 15:16

(VIDEO) J.Lo šokirala v zahvalnem govoru: "Hvala vsem, ki ste mi lagali in mi zlomili srce."

Profimedia

Na podelitvi MTV-jevih filmskih in televizijskih nagrad se je nagrade zlatih kokic razveselila tudi ona. V svojem skoraj petminut trajajočem zahvalnem govoru pa je nagovorila tudi tiste, ki si tega ne zaslužijo.

52-letna igralka in pevka je konec prejšnjega tedna stopila na oder v losangeleškem Barker Hangarju, da bi sprejela prestižno nagrado – zlato pokovko. Prireditev je vodila igralka Vanessa Hudgens. 

"Želim se zahvaliti vsem ljudem, ki so mi dali to življenje. Želim se zahvaliti ljudem, ki so mi dali veselje in tistim, ki so mi zlomili srce," je začela svoj govor. 

Profimedia

Pri tem je še dodala: "Hvala tistim, ki ste bili z mano iskreni in tudi tistim, ki ste mi lagali," je nadaljevala Lopezova.

"Želim se zahvaliti pravi ljubezni in želim se zahvaliti, ker ste mi lagali, saj sem le tako zrastla."

Zvezdnica se je v nadaljevanju zahvalila "razočaranjem in neuspehu, ker sta me naučila biti močna", in svojim otrokom, 14-letnima dvojčkoma Maxu in Emme, "za to, da sta me naučila ljubiti". 

Profimedia

Njen govor je bil poln emocij, kar je tudi iskreno priznala. "Želim se zahvaliti vsem ljudem, ki so mi v obraz - ali, ko me ni bilo v sobi - rekli, da teh dosežkov ne premorem," je solzna dodala. 

Nekatere njene najbolj nepozabne vloge so Selena v istoimenskem filmu iz leta 1997, glavna vloga v filmu Hustlers (Prevarantke na Wall Streetu). Blestela pa je tudi v več romantičnih komedijah, vključno v uspešnici The Wedding Planner (Načrtovalka porok), Maid in Manhattan (Zgodilo se je na Manhattnu) in nedavno v Marry Me (Poročiva se). 

Nagrada Generation Award, ki jo je 52-letnica prejela po zmagi za najboljšo pesem, "slavi ljubljene igralce, katerih raznoliki prispevki tako na filmu kot televiziji so jih spremenili v velika domača imena," je zapisano v objavi.

Nagrado so v preteklosti sicer že prejeli Scarlett Johansson, Dwayne "The Rock" Johnson, Chris Pratt, Will Smith, Reese Witherspoon, Robert Downey, Jr., Mark Wahlberg, Sandra Bullock, Jamie Foxx, Johnny Depp, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise, Jim Carrey in celotna filmska franšiza Hitri in drzni (Fast & Furious).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.