P. L. | 31. 3. 2023, 11:55

Znana slovenska TV- voditeljica presenetila gledalce: tako lahkotno je zaplesala ob drogu

Facebook/posnetek zaslona

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica je vse pustila odprtih ust. Tako dobro ji gre ples ob drogu. 

Zagotovo se tudi vi še spomnite novoletnih zaobljub voditeljskega para oddaje Jutro na Planetu. Voditeljica Suzana Kozel je dejala, da se bo naučila plesa ob drogu, voditelj Igor Krmelj pa, da bo začel pridno trenirati v fitnesu.

"Ples ob drogu me je vedno mikal. To je tista želja, ki je že dolgo časa zorela v meni. Očitno je zdaj pravi čas, da to uresničim, saj se mi zdi, da je to vrsta športa, pri katerem lahko ženska prebudi svoje telo, se sprejme kot ženska, morda sprejme tudi kakšen celulit ali kakšne napake, ki jih ženske vsakič, ko se pogledamo v ogledalo, pač vidimo," je na začetku izziva za Planet TV povedala voditeljica jutranjega programa.

Planet TV

Zdaj pa je na družbenem omrežju sporočila, da je zaključila, objavila tudi posnetek, ki dokazuje, da ji gre zares odlično.

"Juhuhu, novoletni izziv uspesno končan, po dvanajstih tednih vadbe na drogu lahko rečem, da sva se z drogom spoprijateljila in postala na TI, tečejo tudi pogovori o postavitvi droga v domači dnevni sobi," je veselo zapisala in se pohvalila, da je končna mini koreografija, ki sta jo pripravili skupaj z učiteljico plesa ob drogu Tino Perko, uspela, prav tako tudi obrat na glavo.

Planet TV

Da ni bilo lahko, je razkrila s priznanjem, da je sama večkrat podvomila vase, a jo je Perkova spodbujala in vodila, danes je nase ponosna. Svoje oboževalce pa je razveselila z dejstvom, da se ji junija obeta nastop.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.