N.Z. | 28. 8. 2020, 11:45

Twitter se zabava na račun groze na obrazu Melanie, ko se ta pozdravi z Ivanko

profimedia

Ker je mimika obraza eden najbolj ekspresivnih atributov človeškega telesa, pogosto pa bolj jasno razkrije resnične misli in občutke kot izrečene besede, nedavni preblisk groze na obrazu Melanie Trump, ko se je ta iz oči v oči pozdravila z Ivanko Trump, ni ušla Twitter javnosti.

Zgodilo se je na nacionalni konvenciji republikanske stranke, ko so se na istem govorniškem odru znašli praktično vsi člani družine Trump.

Melania je prvo hči države sprva pozdravila s širokim nasmehom, že v naslednjem trenutku (ko je Ivanka tej obrnila hrbet) pa je bilo, kot da bi Melanio oblil mrzel pot. Nasmešek je zamenjala okamenela grimasa.

Na Twitterju so že naslednji trenutek pričeli tekmovati, kdo bo najbolj zabavljivo opisal trenutek, številni pa so seveda ugibali tudi, kaj vse naj bi se skrivalo za hipno spremenjeno mimiko.

Ker je dobro znano, da Melanii Trump pojavljanje v javnosti ni najbolj ljubo, bi šlo njene 'spodrsljaje' v mimiki pripisati tudi zgolj splošnemu nelagodju. O tem, koliko imajo z njenimi težavami ohraniti širok smehljaj na obrazu opraviti popravki plastične kirurgije, pa bi šlo morda povprašati tudi kakšnega poučenega kirurga.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.