Twitter ni navdušen nad Tanjo Ribič, ki se v videu hvali, da je na letalu edina brez maske

Estradniki po novem dežurni epidemiologi?

4. 9. 2020, 13:31 | Scena | Piše: N.Z.

              Twitter ni navdušen nad Tanjo Ribič, ki se v videu hvali, da je na letalu edina brez maske (foto: profimedia) profimedia

Medtem ko se po Facebooku kot blisk hitro širijo sporočila estradnikov, ki so si po novem vzeli pravico javno pametovati na račun javnega zdravja, na Twitterju taista 'poročila' praviloma naletijo na srdit odpor, pa tudi posmeh. 

Slednjega je ta hip deležen video Tanje Ribič, ki tako na letalu kot kasneje na letališču ne nosi maske. Tanja je pred dnevi z delitvijo videa Marka Potrča na Facebooku razkrila, da v njem vidi somišljenika.

Odzivi s Twitterja so seveda še veliko bolj pestri, a večinoma tako neslani, da jih na tem mestu raje ne bomo poobjavljali. Naj samo povemo, da nismo našli niti enega, ki bi Tanji 'izbire' ne očital.

Da pa imajo tudi takšni zapisi in posnetki zaradi številčnosti sledilcev, ki so si jih znana imena nabrala na družabnih omrežjih ravno zato, ker so znana imena, dobro povzame naslednji čivk.

Ker ima vsak od nas med bližnjimi najmanj enega takšnega (t.j. okuženega s skepso do epidemioloških ukrepov), verjamemo, da gre za resnično prigodo.