Julka Firbič | 19. 2. 2021, 19:08

Ugodno oddam sina: Marcela v šovu dokaj neopazna, a poglejte te vroče fotke na njenem Instagramu!

Nova TV
Ugodno oddam sina: Marcela v šovu dokaj neopazna, a poglejte te vroče fotke na njenem Instagramu! (foto: Nova TV)

Kakšen šok! V šovu je bila mladenka prava ljubka pepelka, prijazna, pridna in marljiva v kuhinji ter zunaj hiše, a med ostalimi lepoticami, ki so se rinile v ospredje, žal zato dokaj neopazna.

Brunovo srce je sicer dodobra osvojila s svojo dobrosrčnostjo in iskrenostjo, sam pa je že večkrat glasno povedal, da ga Marcela fizično ne privlači in da rabi še nekaj dela na svoji postavi, potem pa bo gotovo prava zapeljivka.  

Bruno, ki kot kaže na očetovo in mamino žalost male Marcele ne bo izbral za svojo finalistko, se ni motil, saj je Marcela po šovu očitno veliko delala na svoji vizualnosti. Khm, dobesedno veliko: 

V šovu smo jo poznali kot punco, ki ni pristašinja make-upa in oprijetih ter kratkih oblačil, sedaj pa mladenka prakticira prav to, poleg svojih velikih okroglih oči na slikah vedno izpostavi še svoje bujno oprsje, ki takšne veličine in obsega v šovu ni imelo, četudi je bilo vedno skrbno skrito pod široko majico: 

Popularni hrvaški šov, kateremu se bliža finale, je naši sramežljivi rački zagotovo pomagal, da se je prelevila v samozavestno labodko, ki svoj Instagram profil dnevno preplavlja s svojimi sebki, katerih vsebina se zares že ponavlja. 

Mi menimo, da je Marcela s svojim naravnim videzom v šovu izgledala zares prikupno, gledalce pa je osvojila s svojo srčnostjo in izjemno notranjo lepoto, zato ni razloga za prekomerno hujšanje in neskromno povečanje oprsja ter tono ličil. Upajmo, da z umetno lepoto vseeno ne bo pretiravala, saj v nasprotnem primeru čez nekaj let res ne bo več zmogla stopiti pred ljudi brez ličil. Se strinjate, da je naravna lepota privlačnejša, kajne? 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.