2. 2. 2021, 10:29

Ugodno oddam sina: Sado-mazo modna pista ali nudistični tek s kokosovimi listi?

Nova TV
Ugodno oddam sina: Sado-mazo modna pista ali nudistični tek s kokosovimi listi? (foto: Nova TV)

"Vsi ljudje so igralci, cel svet je oder", so besede profesionalnega igralca in enega od iskalcev ljubezni v drugi sezoni šova Ugodno oddam sina, Ivana Vukelića.

Ivan je v zadnji epizodi šova svoje kandidatke popeljal na kraj, kjer se počuti najbolj živega – na gledališki oder, saj hoče spoznati pravo sliko deklet. Najbolj izvirno Julijo je Romeo za nagrado popeljal na zmenek, njegova izbira pa je kar močno razburila najstarejšo kandidatko, ki ni prav dobro razumela zmagovalkine sodobne improvizacijske igre.

Med pestro paleto Ivanovih kandidatk je tudi pevka in DJ-ka Marija Žubi, ki se je na svojem FB profilu opisala kot »Beautiful crazy vivid livin la vida loca girl...«, kar dokazujejo tudi fotografije njenega boemskega življenja. 

Spontana Marija, ki ima tudi svojega guruja – ta jo vodi po pravi poti v življenju, je v zadnji epizodi dejala, da bi si z Ivanom in dekleti želela oditi na otok, kjer bi brez šminke tekli in lovili ribe, odeti zgolj v kokosove liste. 

Zveste gledalce šova je gotovo presenetil že znan obraz prejšnje sezone, Nina Maria Flanjek, ki se je ponovno odločila, da v šovu poskusi najti svojo ljubezen, tokrat pri Ivanu. Na hitrem zmenku mama in Ivan poleg zgovorne in odločne Nine nista mogla priti do besede, kot je komentirala mama Dubravka: "Bila sem presenečena, nisi je mogel ustaviti. Kot da bi pustila trak in odšla", Ivan pa je dodal: "Punca je prišla s popolnim življenjepisom, kot da je na razgovoru za službo!"

Četrti kandidat šova je prikupni pevec in lastnik nočnega kluba ter vodja šiša bara, Matej Mlađenović. Pravi, da »zaradi svojega načina življenja privlači ženske, ki niso zanj.« 

O sebi Matej meni, da ni kompliciran človek, izbirčen ni niti pri izbiri najljubšega peciva: "Čim bolj je preprosto, tem boljše je zame", komentira postavni mladenič, ki preferira temnolaske. Mama Ljiljana tako za prvi izziv za punce izbere prav kulinarične spretnosti in skupaj pečejo Matejevo najljubše pecivo. Matej na koncu kot najboljši kolač ne izbere maminega, kar pomeni, da obstaja upanje, da mu najljubše pecivo lahko peče katera druga. Mama se je ob razglasitvi zmagovalke peke slaščic tako zagotovo nekoliko oddahnila.

Nagajivi Josip, ki se uspešno udejanja tudi v manekenskih vodah, pa se odloči, da punce popelje na poseben kraj, kjer bo lahko odkril njihovo skrivno naravo: na modno pisto. A ne kakršno koli! Za punce skrbno izbere kostume, nekatere se nad njimi zgražajo, spet druge pokažejo svojo navihano plat, se oblečejo v oprijete in minimalne kose usnja ter zavihtijo bič, kot da so se jim sanje končno uresničile. Pa da vidimo, kateri bo na pisti spodneslo tja pod nogami!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip Kotlar (@bepi.energy)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.