20. 1. 2021, 10:52

Ugodno oddam sina: To so dekleta, ki so jih na koncu izbrali Adnan, Igor, Elvis in Marko

Nova TV
Ugodno oddam sina: To so dekleta, ki so jih na koncu izbrali Adnan, Igor, Elvis in Marko (foto: Nova TV)

Na POP TV se bo naslednji torek zaključil resničnostni šov Ugodno oddam sina, ki je bil posnet leta 2018 in prvotno predvajan na hrvaški televiziji Nova TV. Kako se je razpletlo finale je torej že znano.

Prva sezona zabavne resničnostne oddaje je bila predvaja v 17 delih, v njej pa smo spoznali štiri samske moške (Adnana z Reke, Elvisa iz Splita, Igorja iz Brdovca in Marka z otoka Rab), ki skupaj z mamo iščejo svojo sorodno dušo. Kako uspešni so torej bili na koncu?

Presenečenje

Največje presenečenje je v finalni oddaji za gledalce pripravil Adnan, ki je izbiral med Karolino in Leo

“Moja favoritka je na začetku bila Tea, potem Karolina, potem pa tudi Tamara,” je povedal v finalu. Ob tem je dodal, da je mami Merimi zameril, ker je proti njegovi volji v eni od prejšnjih oddaj odslovila Teo. Mama je očitno svojo napako želela popraviti, zato je na koncu sinu pripravila presenečenje. V oddajo ponovno pripeljala Teo Farkaš, prav tisto Teo, ki jo je enkrat že odslovila. 

A zgodba se ni izšla po njenih pričakovanjih. Adnan je dilemo razrešil, ko je na presenečenje vseh dejal: “Tale prstan je znak ljubezni in prijateljstva. Meni, ki sem videl in doživel marsikaj, je v čast imeti tako prijateljico.” Prstan je nadel na Leino roko. 

Zavrnitev

Tudi Igor ni bil povsem prepričan, katero kandidatko bo na koncu izbral. V finale je pripeljal Hanny in Višnje in pred dokončno izbiro dejal: “To je tipično zame, nekaj mi vedno manjka. Raje bom sam in nesrečen, kot pa s tisto, ki ni prava in z njo še bolj nesrečen.”

Mama Marica mu je na koncu svetovala, da za življenjsko partnerico izbere Hanny, ki po njenem mnenju bolj ustreza Igorjevemu karakterju. “Njegov namen je sicer bil, da najde ljubezen, ampak ne vem, če je tukaj oseba, ki bi mu te občutke vračala,” je povedala zaskrbljeno. 

Igor je svojo odločitev razkril tako, da je s sabo prinesel obleko, ki je po velikosti ustrezala samo eni od deklet. In to je bila Višnja. A njen odziv ni bil tak, kot ga je pričakoval. 

Višnja je dejala: “Igor je krasen. Vsaka mama bi ga bila vesela za zeta in vsaka ženska za moža, zato zelo cenim, da me je izbral. Ampak midva sva se pogovarjala milijonkrat in ugotovila sem, da imava potencial za prijateljstvo, za kaj več pa na žalost ne.” Ponujenega prstana zato ni sprejela.

Potovanje

Elvis je v finale pripeljal Tihanu in Stanko. Mama Elanoris mu je priporočala, da izbere Tihanu, čeprav je sama ves čas navijala za Stanko.

“V tem obdobju življenja mi je bližje Tihana, a če pogledam svojo bolj resno stran, bi bila boljša izbira verjetno Stanka,” je svojo dilemo razkril Elvis. Na koncu se je vseeno odločil za Tihanu, s katero bi rad prepotoval svet in videl, kaj jima prinaša prihodnost. 

“Vesela sem, da si se odločil zame. Tudi jaz si želim na to pot s teboj,” je dejala Tihana in sprejela prstan.

Mama Elanoris je bila zadovoljna s sinovo odločitvijo. “Srce je izbralo. Vedela sem, da bo tako, vedela sem, da je ona prava zanj,” je povedala na koncu.

Življenje

Zadnji je odločitev moral sprejeti Marko. V finalu sta ga čakali Nives in Marija. “Z Nives sva ustvarjena eden za drugega, a življenje samo bo pokazalo, če sem se prav odločil,” je razkril svojo izbiro. Nives je bila vesela in je povedala, da je bila ves čas prepričana, da je ona tista prava. 

A Marija ni delila njenega mnenja. “Marka in Nives nikakor ne vidim kot srečen par, ker on enostavno ne prenaša njenega karakterja. Ona je po moje popolnoma neiskrena in dvolična oseba,” je povedala. 

Mama Ana se v sinovo odločitev na koncu ni želela vpletati. Dejala je samo: “Če je izbral Nives, potem je tako že prav.”

A tudi Marko je za konec pripravil presenečenje. Po tem, ko je povedal svojo odločitev, Nives ni želel natakniti prstana na roko. Zelo čustveno je zaključil: “Draga moja, midva za ta velik korak ne potrebujeva kamer. Prstan bom pospravil v svoj žep in če bo življenje tako hotelo, ga bo samo nataknilo na tvojo roko.”

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.