Julka Firbič | 28. 4. 2021, 17:39

Sanjski moški: Ugotovili smo, zakaj se je Gregorjeva bivša prijavila v šov!

POP TV
Sanjski moški: Ugotovili smo, zakaj se je Gregorjeva bivša prijavila v šov! (foto: POP TV)

Češnja na vrhu smetane te pomladi je gotovo nova sezona Sanjskega moškega, ki je v oddajah že dokazal, da je zares sanjski, saj je prevzel prav vseh 18 deklet. Za njegovo pozornost se punce že strastno borijo in od ženske energije ter rivalstva v šovu poka po šivih. Našo pozornost je tokrat vzbudila Gregorjeva bivša, ali kot pravi Gregor, prijateljica, s katero je užival nekaj krasnih mesecev. Je Lara svoje presenečenje, ko je zagledala Gregorja, le zaigrala?

Mlada lepotica Lara Mlaker je ženska izredne naravne lepote in s svojo pojavo je navdušila tudi vse tekmovalke v šovu. Ko pa je zagledala postavnega Gregorja, je naravnost obnemela, saj ju veže pestra zgodovina. Zakaj se je dekle sploh prijavilo v šov, če ne zaradi sanjskega moškega?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mlaker🦋Lara (@mlakerlara)

Lara sama pravi takole: »V šov sem se podala z namenom, da spoznam punce, zgradim samozavest in prvič nastopim pred kamero še drugače, ne samo s poziranjem. Zame je bil to velik izziv, nekaj čisto novega in norega. Izkušnja je bila zelo zanimiva in lepa. Imela pa sem ogromno treme. Na intervjuju, ki je prišel na 24ur sem se prvič srečala z govorjenjem pred kamero. Lahko rečem, da sem bila tako nervozna, da je teklo iz mene😅. Včasih sem preveč stroga do sebe, kot verjetno tudi večina ljudi. Vem, da bi se lahko predstavila bolje. Ampak korak za korakom, ni vse iz danes na jutri. Gradimo se iz izkušnje v izkušnjo, zato želim vsem en pogumen vstop v pomladno popotovanje. Naj vam bo to dodatna motivacija.💐«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mlaker🦋Lara (@mlakerlara)

Nam se zdi, da je Lara pred kamero nastopila prav samozavestno, čeprav sama trdi obratno, pa dobro vemo, da jo kamera obožuje, kar dokazujejo letošnje fotografije za oktobrsko in novembrsko izdajo revije Playboy, kjer Lara brez kosa oblačila zelo suvereno pozira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mlaker🦋Lara (@mlakerlara)

Gledalcem oddaje Sanjski moški je gotovo zelo čudno in sumljivo, zakaj se je Lara sploh prijavila v šov, a realnost je jasna: Gregor je več kot očitno njuno romanco že zdavnaj zaključil, kar je potrdil in zapečatil s tem, da Lara žal ni dobila vrtnice.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.