29. 12. 2020, 11:24

V Ljubezni po domače pravo ljubezen našla Damjan in Jacqueline. A ena od teh zgodb se ni končala srečno!

POP TV/posnetek zaslona
V Ljubezni po domače pravo ljubezen našla Damjan in Jacqueline. A ena od teh zgodb se ni končala srečno! (foto: POP TV/posnetek zaslona)

Četrta sezona priljubljenega resničnostnega šova Ljubezen po domače se je minulo soboto končala. V zadnjem delu oddaje so glavni protagonisti na zaključno zabavo v vili Vipolže pripeljali svoje nove izbrane partnerje. Kot je znano, sta pravo ljubezen našla le Damjan Šalamun in Jacquelin Kale. A enemu paru se je zalomilo. 

Že vse od začetka predvajanja letošnje oddaje je bilo znano, da je enemu paru zares uspelo. Med snemanjem je iskrica preskočila med čebelarjem Damjanom Šalamunom iz Banovcev in Barbara Pastirk iz Velenja, ki sta danes že ponosna starša hčerke Ajde Zarje.

Damijan je za 24ur povedal, kako gledata na vzgojo in starševstvo: "Mislim, da vsak starš poskuša biti najboljša različica sebe ter tako vzgaja otroka po svojih najboljših močeh, kot se njemu zdi najboljše. Midva vsekakor stremiva k temu, da se bova trudila biti dobra starša.”

Oba je skrbelo, da se bo za nosečnost prehitro izvedelo in da bosta tako gledalcem pokvarila presenečenje. Barbara je tako še pred predvajanjem oddaje za Slovenske novice povedala, da sta vesela, da imata tako dobre prijatelje in sovaščane, ki so čuvali njuno skrivnost do konca.

Barbara je ljubezen že iskala v tretji sezoni Ljubezni po domače, ko se je neuspešno potegovala za naklonjenost Mihe Božiča. Tokrat je bilo drugače. Da je Damjan popoln moški zanjo, je ugotovila že na uvodnih snemanjih: »Težko izpostavim le eno stvar, ki me je pritegnila pri njem. Preprosto se je vse poklopilo in začutila sva, da greva v pravo smer,” je povedala za Slovenske novice. 

Selitev k Damjanu v Banovce ji ni predstavljala težav: »Damjanova družina se ukvarja s kmečkim turizmom in čebelarjenjem. Drugače je, kot je bilo prej, toda vse je odvisno od tega, ali je človek pripravljen sprejeti drugačen način življenja in se spoprijeti z izzivi. Midva sva v letih, ko so nekatere pričakovane, poleg tega pa sem si prizadevala in se trudila prilagoditi, navsezadnje sem to naredila za človeka, ki ga ljubim,« je še povedala Barbara.

Pravo ljubezen je našla tudi Jacqueline Kale. Pa jo je res?

Simpatična Jacqueline Kale iz Suhorja pri Metliki med svojimi snubci ni našla ljubezni, je pa zato presenetila v zadnji oddaji, ko je razkrila, da je ljubezen našla takoj po koncu snemanja oddaje. Gledalcem je predstavila 52-letnega Zlatana Lukenda iz Zagreba, s katerim sta stike navezala po Facebooku. Njuno prijateljstvo je preraslo v pravo ljubezen in prav na dan snemanja zadnje oddaje sta se zaročila. Poroko sta napovedala 20. februarja 2020. Zlatan je takrat povedal: "Všeč mi je bil njen odločen značaj, simpatična ženska, in enostavno se je zgodilo." 

A kot pišejo na njena.si, se ljubezenska pravljica ni izšla po načrtih. Poroke ni bilo, par pa se je razšel. 

Mediji so medtem izbrskali več podrobnosti iz zasebnega življenja Jacqueline. Danes 51-letna Jacqueline je bila 25 let poročena, ko se je pred petimi leti ločila, pa se je odločila, da nekoliko spremeni svoje ime. Svoje rojstno ime Žaklin je spremenila v bolj eksotično francosko obliko, ki so ga zelo radi izgovarjali tudi vsi njeni snubci v oddaji. 

Izvedeli smo tudi, da zelo rada poje stare narodne pesmi in jugo rock. Svoje pevske sposobnosti je pokazala v posnetku na YouTube, za Žurnal24 pa je povedala: “Snemam ljubiteljsko, zase, nastopam še ne, si pa želim. Bi imela pevsko kariero, tako za zraven in kakšne manjše nastope.” Dejala je še, da ji je bila glasba položena že v zibelko in da so doma veliko peli in igrali instrumente, predvsem brat in mama. Sama pa je z Youtube kanalom začela v karanteni, ko ji je bilo dolgčas.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.