1. 3. 2021, 11:24

V šovu Kdo si ti? so se pod maskami skrivali Rok Ferengja, Emkej in Neisha

Planet TV/ Kdo si ti?
V šovu Kdo si ti? so se pod maskami skrivali Rok Ferengja, Emkej in Neisha (foto: Planet TV/ Kdo si ti?)

Tretji del šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je znova navdušil z odličnimi nastopi in velikimi presenečenji pod maskami. Že v petek sta zvezdniški ekipi razkrili masko črnega vrana, pod katero se je skrival Rok Ferengja, v nedeljo pa sta za novi presenečenji poskrbela Emkej, ki je snel masko modre pošasti, medtem ko je pod masko morskega konjička presenetila Neisha. V polfinale je odšla maska skrivnostne nune. Le kdo se skriva pod njo?

V tretji oddaji šova Kdo si ti? Zvezde pod masko so nas v petek in nedeljo ob 19.45 na Planetu znova navdušile štiri maske, pod katerimi so se skrivali znani obrazi, medtem ko je voditelj Klemen Slakonja poskrbel za izvrstno priredbo nesojene evrovizijske pesmi Voda.

Dve zvezdniški ekipi (Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog), sta tokrat skupaj z gledalci ugibali, kdo se skriva pod maskami modre pošasti, skrivnostne nune, morskega konjička in črnega vrana. Že v petek sta obe ekipi pravilno uganili in razkrili, da se pod masko vrana skriva Rok Ferengja.

Ob razkritju je Rok povedal, da je nastopanje pod tako težko masko vse prej kot lahka naloga in dodal, da je bil precejšen zalogaj tudi prepevanje opere, vendar ne toliko zaradi petja samega, temveč bolj zaradi italijanščine. "Saj italijansko malce razumem, ampak vseeno je bilo treba besede malo povaditi in predvsem dodelati izgovorjavo, da ne bi česa narobe zapel in bi se mi kdo smejal. No, pa saj se mi bo verjetno vseeno," se je pošalil pevec, ki je na odru navdušil tudi z gibčnostjo, ko je pokazal svoje spretnosti v borilni veščini aikido.

V nedeljo sta ekipi nato razkrili še dve maski in čeprav je Jasna Kuljaj menila, da se pod modro pošastjo skriva nekdo "s fuzbalerskimi nogicami", jo je pod masko pravzaprav pričakal raper Emkej. "Super je bilo, vroče je bilo, ampak je zabavno, tako da komaj čakam, da vidim, kaj smo naredili," je povedal po nastopu in priznal, da so mu največ težav povzročali plesni koraki, saj so bili ti zanj nekaj novega. "Malo sem izven svoje cone udobja in se še malo lovim, a v resnici je zakon, da se spravljam v takšne situacije, ker se mi zdi, da s tem tudi rastem," je dodal vedno pozitivni glasbenik, ki je nedavno izdal novi album.

Pod masko navihanega morskega konjička pa je ekipi navdušila Neisha. "Občutek na odru je rahlo zmeden, ker skoraj nič ne vidiš, slišiš pa le navodila in matrico glasbe in nato slediš navodilom," je po nastopu povedala pevka in dodala, da je bila izkušnja edinstvena. Ker se redko odloči za sodelovanje v televizijskih oddajah, je bilo morda presenečenje še toliko večje. "Glejte do konca, napeto bo," še sporoča gledalcem in pravi, da bo tudi sama vsak petek in nedeljo "prilepljena na kavču z obrazom na zaslonu".

Rezultata sta bila na koncu oddaje izenačena, zato sta si zvezdniški ekipi razdelili tisoč evrov, ki sta jih namenili v dobrodelne namene. Legende so znesek namenile hiši zavetja Palčica, Triglav pa Karitasu Celje.

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo naslednjič na Planetu že v petek ob 19.45, ko bomo na bleščečem odru spoznali nove štiri maske (pisana mačka, konj v krilu, očarljiva miš in bojeviti tiger), pod katerimi se bodo znova skrivali znani Slovenci in Slovenke.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.