Ž.A. | 23. 10. 2021, 09:00

V zakulisju talentov: To je 17-letna Ana Grdadolnik, ki je Ladota Bizovičarja tako osupnila, da je padel s stola

POP TV
V zakulisju talentov: To je 17-letna Ana Grdadolnik, ki je Ladota Bizovičarja tako osupnila, da je padel s stola (foto: POP TV)

Preteklo nedeljo se je zgodilo nekaj, čemur še nismo bili priča! Na oder je stopila mlada Ana Grdadolnik, ki je odpela tako vrhunsko, da je žiranta Ladota Bizovičarja dobesedno vrglo s stola.

Padli so zlati lističi!

»Nisem si mislila, da bom prejela zlati gumb. Ne vem, ali se je na posnetku videlo, ampak po nastopu sem bila kar malo prestrašena. Čakala sem na komentarje in si mislila, da je, kar je. Upala sem le, da sem jim bila všeč,« pove Ana, ki je odlično odpela legendarno pesem Whitney Houston.

Vedela je, da bo s tako mogočno skladbo naredila vtis in v njo se je resnično uživela ter jo odlično interpretirala.

POP TV

 
Lado je med nastopom dobesedno padel s stola. »Tam se je gugal in kar naenkrat padel s stola,« podoživlja Ana, ki med padcem ni ravno vedela, kaj narediti.

»Imela sem milijon misli. Nisem vedela, kaj reči in kaj narediti, saj se je vse skupaj zgodilo zelo hitro. Ko sem videla, da se je vstal, sem sama sebi le rekla, da se naj zberem in pojem dalje!«

POP TV
In kako je reagiral Lado?

Po nastopu, ko se je Lado le pobral, je komentiral: »Odpihnila si me in potem bla, bla, bla, lahko govorim, ampak moram stisniti dve stvari – najprej je prva pomoč in nato še zlati gumb!« Na Aninem obrazu smo videli neopisljivo srečo: »Ne znam opisati občutka, saj se nisem ravno zavedala, kaj se dogaja. Lado me je prišel objel in bila sem zares presrečna!«

»Nekateri v komentarjih pišejo, da sem njihova sestrična, nekateri celo, da sem njihova žena!«

Ana se je v preteklih dneh soočila s kar nekaj medijske pozornosti. Kako pa le, če je svoj nastop izpeljala res vrhunsko.

»Res je, imela sem veliko medijske pozornosti, ampak mi je res všeč!« navdušeno komentira mlada pevka in doda: »Nekateri v komentarjih pišejo, da sem njihova sestrična, nekateri celo, da sem njihova žena! Nisem vedela. (smeh) Manjka še samo kakšna ženitvena ponudba. (smeh)«

Utrinek vrhunskega nastopa si oglejte na njenem Instagram profilu
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N N A (@ana_grdadolnik)

V zakulisju talentov – je uspela spregovoriti z Ladotom?

»Čez cel dan me je spremljala prijateljica Rina. Spoznali sva ogromno prijetnih ljudi. Ekipa POP TV je res prijazna. Vsi reporterji in izvajalci intervjujev so bili dobra mlada ekipa, s katero je bilo izvrstno delati,« z nami deli Ana, ki pa ji je ravno zaradi dobrega vzdušja dan hitro minil. Na vrsti je bila zadnja, vendar tudi sotekmovalcev pred sabo ni videla. Od njihovih nastopov in reakcije žirantov je izvedela le preko njih – po nastopu.

»Z Ladotom po nastopu nisem uspela govoriti, saj so me hitro odpeljali naprej. Imeli so organizirane določene izjave v posebni sobi. Upam, da uspeva poklepetati v polfinalu,« zaključi Ana.

Prisluhnite njenim coverjem na Youtubu

Ana na svojem Youtube kanalu objavlja coverje skladb znanih glasbenikov in očarani smo nad visoko kvaliteto zvoka ter videoposnetka.

Ampak saj veste - če ne boste pogledali in poslušali, ne boste vedeli! 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.