P.M. | 7. 12. 2022, 11:25

Veselje v hiši slavnega slovenskega para: prihaja še en dojenček

Ziga Zivulovic jr./Bobo/fotomontaža

Decembrski čas je ravno pravšnji za čudovita presenečenja, za eno takšnih je poskrbel vedno nasmejani pevec.

Argentinski pevec Isaac Palma, ki si je dom in družino ustvaril v Sloveniji, in njegova žena Patricija bosta spet postala starša. Mladi par je starševskih zadolžitev že vajen, saj imata že 3-letno hčerkico Isabello. Družinsko življenje jima je prineslo veliko lepih in srečnih trenutkov, te pa je Isaac večkrat delil tudi tudi na družbenih omrežjih.

A kot ekskluzivno poroča revija Lady, bo njuna princeska Isabella v božičnem času dobila bratca.

Namesto potovanja v Argentino šopek rož

Mlada družinica je imela za december popolnoma drugačne načrte. Sprva so namreč nameravali obiskati Isaacove sorodnike v njegovi rodni Argentini. "Ravno sva intenzivno iskala letalske vozovnice, ko so mi tiste ženske stvari zamujale in sem takoj posumila, kaj bi lahko bil vzrok," je povedala Patricija. Po opravljenem testu so se njene domneve potrdile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isaac Palma 🎤🌴 (@isaacatetodo)

Veselo novico je možu, za katerega pravi, da je izjemno čustven, sporočila na zelo romantičen način. "Kupila sem šopek rdečih vrtnic, v katerega sem dala test nosečnosti. Ko je prišel domov, sem mu dala šopek."

"A rožice si mi kupila?" je bil Isaacov prvi odziv, ko pa je v šopku zagledal test, so ga oblile solze.

Priprave na dogodek

Povečanja družinice se neizmerno veselijo tudi Isaacovi sorodniki v Argentini. Ko bo Isaacu in njihovi slovenski snahi z otroki enkrat le uspelo priti na obisk, bo njihov objem še večji.

Medtem sta "bodoča starša v drugo" naročila večjo posteljo za njuno spalnico: "Isabella večinoma spi pri naju v sredini, zdaj bomo potrebovali posteljo, kjer bo prostora za štiri."