N. V. | 21. 3. 2023, 13:33

VIDEO: Ed Sheeran spregovoril o ženinih zdravstvenih težavah in se razjokal

YouTube/Movie Coverage/posnetek zaslona

Prikazal je vzpone in padce svojega življenja, spregovoril o otroštvu in smrti najboljšega prijatelja.

Eda Sheerana lahko vidimo, kako se razjoka v prvem napovedniku za njegovo novo dokumentarno serijo The Sum Of It All. 32-letni britanski pevec bo prikazal vzpone in padce svojega življenja na poti do slave v seriji s štirimi deli na Disney+, katere premiera bo 3. maja.

Pot do slave

Na začetku napovednika priljubljeni zvezdnik govori o svojem otroštvu, odraščanju, ko je imel težave z jecljanjem, in med drugim pove: "Ta tip ne zraste v pop zvezdo. To je tako malo verjetno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Videoposnetki iz njegovega otroštva se prepletajo s prizori z odra, posnetimi med njegovimi razprodanimi koncerti na turnejah.

Spregovoril o smrti najboljšega prijatelja

Sheeran opisuje svojega najboljšega prijatelja Jamala Edwardsa, ki mu je omogočil prvo veliko odrsko priložnost, s katero je zaslovel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamal Edwards MBE, MBA 🇻🇨🇬🇧 (@jamaledwards)

Opisal je tudi njuno prijateljstvo pred njegovo nenadno smrtjo lani. Edwards je februarja 2022 umrl po srčnem zastoju zaradi jemanja kokaina in pitja alkohola. Star je bil 31 let.

Sheeran je nedavno razkril, da bo prvi singel z njegovega novega albuma Subtract posvečen njegovemu pokojnemu prijatelju. Pojasnil je, da so njegov novi album navdihnile osebne tragedije, s katerimi se je soočil. Čeprav bo album izšel 5. maja, bo prvi singel Eyes Closed izšel že 24. marca. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

"Pesem govori o izgubi nekoga, občutku, da vsakič, ko greš ven, pričakuješ, da boš naletel nanj, in vsaka stvar te samo spomni nanj in stvari, ki sta jih počela skupaj," je zapisal na Instagramu. "Mislim, da glasba pomaga pri zdravljenju, zato plešem z zaprtimi očmi, da poskusim prebroditi to," je dodal.

Spregovoril o ženinih zdravstvenih težavah

Pevčevo ženo Cherry Seaborn v napovedniku vidimo med nosečnostjo obeh njunih hčerk: Lyre, ki je zdaj stara dve leti, in Jupiter, ki je stara 10 mesecev. "Vse v mojem življenju je postalo veliko boljše, ko je vanj vstopila Cherry," pravi pevec.

Profimedia

V dokumentarcu je zvezdnik spregovoril tudi o ženinih zdravstvenih težavah. Razkril je, da par pestijo "strah, depresija in tesnoba", ker so Seabornovi odkrili tumor, ki ga ni mogla zdraviti, dokler ni rodila njunega drugega otroka.

Tokrat se je javnosti pokazal v povsem naravni luči. Ko se je v avtu razjokal zaradi smrti njegovega prijatelja in ženine bitke, je s tem pokazal svojo ranljivost in dal jasno sporočilo, da tudi zvezdniki trpijo.

Napovednik se konča z videoposnetki Sheerana, ki praznuje rojstni dan, igra na odru in se smeji s prijatelji. Pravi, da je življenje lahko nepredvidljivo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.