Ž.A. | 28. 1. 2022, 19:00

(VIDEO) Igralka razkrila: "To je bil prvi zločin, ki ga je zagrešil zoper mene - bila sem posiljena pred kamero."

IG: @hale_bopp_rock_news
(VIDEO) Igralka razkrila: "To je bil prvi zločin, ki ga je zagrešil zoper mene - bila sem posiljena pred kamero." (foto: IG: @hale_bopp_rock_news)

Igralka Evan Rachel Wood je nekdanja partnerka ameriškega glasbenika Marilyna Mansona. Potem, ko sta se dogovorila, da bosta spolni odnos le simulirala, se je glasbenik zadeve lotil čisto zares. Videospot pesmi je še danes dosegljiv na Youtubu.

Razkrila je vse, kar groznega je bilo za razkriti

Spregovorila je v prvem delu dokumentarnega filma Phoenix Rising, kjer je bila brez dlake na jeziku in razkrila vse grozne zlorabe, ki jih je doživela iz glasbenikove strani.

Priporočamo tudi: Kiki Rahimovski: "Tri dni pred njegovo smrtjo me je obhajala strašna slutnja!"

"Počela sem stvari, za katere nismo bili dogovorjeni. Načrtovan je bil prizor s simuliranim seksom, a ko so začele kamere teči, je resnično penetriral vame," je razkrila manekenka. "Na to nikoli nisem pristala … Bil je popoln kaos. Nisem se počutila varno. Nihče ni pazil name in izkušnja me je resnično travmatizirala. Počutila sem se ogabno. Tudi člani ekipe so bili v zadregi, nihče pa ni vedel, kaj naj bi storil. Prisiljena sem bila v komercialni seks pod pretvezo. Dejansko sem bila pred kamero posiljena," je dejala za rollingstone.com.

Takrat je štela le 18 let, on pa 38 let

Z zvezdnikom sta se spoznala leta 2006 in bila skupaj v prekinjajočem razmerju do leta 2010.

Leta 2007 je glasbenik izdal videospot za skladbo Heart-Shaped Glasses, v katerem so vključeni nazorni odseki njunega spolnega odnosa. Da je stvar še bolj bizarna, je po njima medtem tekla umetna kri.

Prav tako ji je govoril, kako se naj obnaša in kaj naj govori pred novinarji ...

"Rekel mi je, naj pripovedujem o veliki, romantično zgodbi, a nič od tega ni bilo res. Strah pa me je bilo povedati resnico, saj ga nisem hotela razjeziti. Video je bil le eno od dejanj nasilja, s katerim je bilo prežeto najino razmerje," je dejala.

Morda vas zanima tudi: Igralka v paru s 50 let starejšim nekdanjim poslovnežem iz FIFE: »Mnenja drugih me ne zanimajo.«

Evan je želela večkrat prekiniti njuno razmerje, vendar jo je vedno privabil nazaj. To je tudi sam javno priznal: "Klical sem jo 158-krat, potem pa vzel britvico in se začel rezati. Vselej sem našel način, da je prišla nazaj."

"Zlomil me je tako, da me je stradal, mi prepovedal spanje in grozil, da me bo ubil, pogosto medtem, ko je v roki držal orožje," je še dodala.

Zlorabe se kar vrstijo - oglasilo se je že dvanajst žensk

"Začelo se je, ko sem bila najstnica, nato me je zlorabljal leta. Tukaj sem, da izpostavim nevarnega človeka in s tem opozorim vse, ki so mu omogočali nasilje, ter tako preprečim, da bi uničil še več življenj. Sebe postavljam ob številne žrtve, ki ne bodo več tiho," je odločno dejala.

Glasbenika so obtožile še štiri ženske, nad katerimi naj bi se izživljal fizično in psihično. Preiskava teče in žensk, ki trdijo, da so bile tarče zlorabe, se je medtem oglasilo že dvanajst. 

Po poročanju Tabloid Mirror naj bi med turnejo glasbenik na svojem avtobusu vozil dekleta in jih prisilil, da se med igranjem seksualne igre slečejo, nato pa naj bi jih silil v alkohol in ocenjeval njihove prsi.

Preberite tudi: Na obisku pri Zdravku Počivalšku: "Sprostim se tako, da grem vsak dan po službi v hlev in skidam svojim lepoticam"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.