A. Kl. | 26. 1. 2022, 12:00

(VIDEO) Kaj imata - poleg (bivšega) moža - skupnega Demi Moore in Mila Kunis?

Profimedia
(VIDEO) Kaj imata - poleg (bivšega) moža - skupnega Demi Moore in Mila Kunis? (foto: Profimedia)

Mila Kunis je od leta 2015 poročena z Ashtonom Kutcherjem, skupaj imata dva otroka. Pred njo pa je bil Kutcher med letoma 2005 in 2013 poročen z Demi Moore.

Dami, ki sta usodno zaznamovali Kutcherjevo življenje, sta zdaj združili moči v duhovitem oglasu za ameriško telekomunikacijsko podjetje AT&T.

V minuto dolgem filmčku 38-letno Kunis in 21 let starejšo Moore gledamo na srednješolski obletnici, kjer - svečanemu dogodku primerno bleščeče napravljeni - napeto čakata, koga bodo razglasili za "najbolj občudovanega maturanta". Vsaka izmed njiju pričakuje, da bo prav ona postala nosilka naziva, a gre nato laskavi naslov v roke tretje srečnice, "navadne smrtnice".

"Nisem imela pojma, da sva hodili na isto srednjo šolo," Demi reče Mili, medtem ko nezadovoljni opazujeta zmagovalko, ki se vrača na svoj sedež. (Zvezdnici sta dejansko hodili na isto srednjo šolo, in sicer Fairfax v Los Angelesu, so poročali ameriški tabloidi.) "Očitno imava veliko skupnega," odvrne Mila, preden ju napodijo z odra.

Profimedia

Moore in Kutcher sta bila, kot omenjeno v uvodu, poročena osem let, veliko pozornosti sta pritegnila zaradi njune razlike v starosti: Demi je namreč od Ashtona starejša 16 let. Pred tem je bila več kot desetletje poročena s filmskim zvezdnikom Bruceom Willisom, s katerima ima tri, zdaj že odrasle hčerke Rumer, Scout in Tallulah.

Profimedia

Po razhodu z Moore se je Kutcher zbližal z Milo Kunis, svojo nekdanjo soigralko iz komične serije Oh, ta sedemdeseta. Skupaj imata sedemletno hčer Wyatt in petletnega sina Dimitrija.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.