Ž.A. | 3. 1. 2022, 17:00

(VIDEO) Miley Cyrus so se med nastopom NEPRIČAKOVANO odpele naramnice majice

Profimedia

V preteklih dneh je po spletu zaokrožil posnetek znane pevke Miley Cyrus, ki je novo leto otvorila s svojim silvestrskim dogodkom. To pa ni edino, s čimer je začela novo leto. Med prepevanjem so se ji odpele naramnice na majici, ampak je spodrsljaj Miley pravočasno preprečila. V trenutku je publiki obrnila hrbet, zapustila oder in se vrnila v novih oblačilih. Videoposnetek je na voljo za ogled spodaj.

Spodrsljaj, s katerim je razkrila še nekoliko več kože

Priljubljena pevka Miley Cyrus je na ameriški televiziji NBC v živo gostila dogodek Miley’s New Year’s Eve Party, ki je bil prenašan v živo.

Med prepevanjem pesmi Party in The Usa se ji je nepričakovano odpela naramnica srebrne majčke, ki ji je skoraj zdrsnila na tla. Pevka jo je v zadnjem trenutku prijela in preprečila, da bi pokazala še več kože.

Je prekinila nastop?

Profesionalna kot je Miley s svojimi vrstoletnimi izkušnjami, nastopa ni prekinila. Ko je začutila, da ji bo majčka zdrsnila, jo je prijela in simpatično odkorakala z odra. V zaodrju se je hitro preoblekla, saj se je po približno 30 sekundah že vrnila na oder.

Medtem so ji pomagali spremljevalni vokali in seveda tudi občinstvo. Miley se je na oder vrnila nasmejana, oblečena v dolg rdeč suknjič, ki ga je imela oblečenega na začetku šova.

"Sedaj me vsekakor vsi opazujejo," se je pošalila s pomočjo besedila pesmi, ki je sovpadal s situacijo. "Še vedno imam na sebi več oblačil, kot sem ji kadarkoli oblekla na oder," je dodala.

Preberite tudi: Na vrata katerih znanih Slovencev bo letos potrkal abraham?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.