21. 12. 2020, 14:16

20-letnica s svojo zahtevo na portalu za zmenke postala spletni hit

Profimedia

Ko je 20-letna Sarina na TikToku objavila pregled svojega profila na portalu za zmenke Hinge, je nemudoma postala hit, saj je s svojimi iskalnimi zahtevami nasmejala marsikaterega sledilca.

Pravijo, da se je za tisto pravo sorodno dušo potrebno potruditi, saj je še kako dragocena oseba, ki ima vse tiste karakteristike, na katere smo upali. A karakteristike, ki jih je na portalu za zmenke iskala 20-letna Sarina, niso bile najbolj običajne. Recimo to – da zna popraviti pokvarjene predale?

Sarina morda išče pravo ljubezen, a prioritete so prioritete. Poleg iskrenosti in smisla za humor bo njen pravi moški imel tudi – izvijač.

@sarsibaby

Hmu if you can fix my horrible Ikea malm dresser drawers ##MerryBOSSmas ##hinge ##hingedate ##ikeadresser ##helpme ##fyp

♬ Sean Kingston & Justin Bieber - Eenie Meenie - Alex hampstead

Ko je profil za zmenke Sarina delila na svoji TikTok strani, je ta hitro zaokrožil po spletu. Ogledalo si ga je več kot 265.000 ljudi, ki jih je njena zahteva še kako zabavala. Sarina je namreč pod svojo fotografijo na profilu zapisala: »Kontaktiraj me, če lahko popraviš predale na moji obupni Ikea omarici.«

Standardni vprašalnik na strani za zmenke je odgovorila takole:

Želim nekoga: »Ki lahko popravi moje predale.«

O tebi si zelo želim izvedeti: »Če si dober pri popravljanju stvari.«

Vedela bom, da lahko pobrišem profil, ko: »Bodo moji predali popravljeni.«

Profil je dopolnila tudi s fotografijo omarice in jasno je, da dekle potrebuje pomoč. Na TikToku je požela več sto komentarjev. Ena od uporabnic je zapisala: »Je delovalo? Ker jaz tudi potrebujem nekoga, da mi popravi predale.« Sarina ji je odgovorila, da je. Predali popravljeni, za ljubezen pa bo potrebno mogoče še malo počakati.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.