A.B. | 2. 2. 2022, 02:05

21-letnica navdušila: star kombi spremenila v čudovit dom - poglejte, kako ji je uspelo

TikTok

Ko v Googlov iskalnik vpišemo TikTok, se poleg imena te najbolj priljubljene spletne platforme ta hip izpiše tudi slogan 'Make Your Day' oziroma 'Naredi si dan'. 21-letna uporabnica omenjenega družbenega omrežja pa je prek njega delila, kako si ni naredila zgolj dneva, temveč kar nov dom - in to le z merico kreativnosti, ki jo je uporabila pri preurejanju starega kombija. Poglejte si, kakšen rezultat je dosegla in zakaj so bili njeni sledilci navdušeni. 

Včasih za dosego večje spremembe ne potrebujemo veliko: le primerno vizijo, kreativno žilico in predvsem voljo. Živ dokaz za to je 21-letna Britanka Amélise Burr, ki je prek spletne platforme TikTok objavila videoposnetek, v katerem je razkrila, kako je prav s pomočjo omenjenih treh pogojev transformirala star kombi v prečudovit dom. Celoten projekt, v katerem je prišla v ospredje predvsem njena iznajdljivost, je trajal približno eno leto in pol, za vse skupaj pa je odštela manj kot 10.000 evrov. Od tega je 6.000 evrov namenila za nakup starega kombija, s 3.400 evri pa je nato ustvarila funkcionalni 'čudež'.

@ameinavan Welcome to my van tour #vantour #vanlife #vanbuild #vanconversion #tinyliving #tinyhome #spiritualawakening #camping #offgrid #travel #reno #housetour ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse

V manj kot 50 sekund dolgem videu je Amelie na zabaven način razkazala notranjost in zunanjost svojega novega doma, ki je zaradi prevladujoče roza barve izrazito prikupen in dekliški, a zato prav nič manj funkcionalen. V posnetku lahko vidimo, da je 21-letnica skrbno izkoristila vsak centimeter starega kombija in mu z občutkom za estetiko vdihnila novo življenje. Kot je dejala, si je pomagala tudi z najdenim brezplačnim materialom in poceni dodatki. 

Kuhinjski pult je izdelala iz lesa, ki ga je prejela v dar. ''Malo sem ga zbrusila in mu dodala roza ploščice, za katere sem odštela slabih 17 evrov,'' je svoj delovni projekt opisala Amelie in dodala, da je tudi ostalo pohištvo našla bolj ali manj ''na cesti''. Tako si je, denimo, z brezplačnimi aluminijskimi letvicami pomagala pri ustvarjanju posteljnega okvirja. 

S končnim rezultatom je požela navdušenje svojih sledilk in sledilcev ter vseh ostalih TikTokovih uporabnikov. Kaj pa vi menite, ji je uspelo? 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.