9. 12. 2020, 14:09

91-letni Britanec čez noč postal spletni hit, ko so ga na ulici povprašali o cepljenju

Twitter

Na Twitterju so bili soglasni, da je CNN-ov reporter na ulici našel zares tipičnega Britanca, 91-letnik pa je čez noč postal spletni hit.

91-letnega Martina Kenyona je na poti iz bolnišnice ustavil televizijski novinar, da bi ga povprašal o njegovi izkušnji s cepljenjem.

Nadvse zgovoren gospod je nato v kamero povedal, da je v bolnišnico poklical že navsezgodaj zjutraj, da bi vprašal, če pri njih opravljajo cepljenje. Ko so mu odgovorili, da je temu tako, se je pustil še isti dan tja tudi povabiti.

Bojda so ga najprej izpraševali neke rutinske zadeve, na katere je enkrat odgovoril z DA, drugič z NE, pa spet kakšen DA, potem pa so bili že počasi pripravljeni nanj. Pa cepljenje. "Čisto nič ne boli. Vse skupaj ni bilo prav nič posebnega. Nič zares razburljivega se ni zgodilo," je med drugim dejal.

Na vprašanje, ali njegovi domači vedo, da se je cepil, se je namuznil, da nihče ne ve. Da je prav reporter tisti, ki je izvedel prvi, da pa bo, ko bo prišel domov, takoj poklical domače, še posebno hčer, saj se nadvse veseli, da bo lahko spet videl njo in vnukinje. Prav slednje so bile razlog za njegovo hipno odločitev.

"Želim si videti, kako odraščajo," je še povedal. "Zato hočem dolgo živeti. Zdaj res nima smisla, da bi umrl."

Reporterju je še pokazal cepilno kartico. "Glejte, nič posebnega. Na njej je moje ime in datum naslednjega cepljenja."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.