19. 10. 2021, 12:21

Bivša Playboyeva zajčica trdi, da jo je obiskal duh Hugha Hefnerja

profimedia
Bivša Playboyeva zajčica trdi, da jo je obiskal duh Hugha Hefnerja (foto: profimedia)

Nekdanja Playboyeva zajčica, 48-letna Bridget Marquardt, je nastopila v epizodi podkasta Dark House z naslovom 'Is it Haunted, or is it Hollywood? The Harlow/Bern House'. V epizodi, ki raziskuje, ali v dotični hiši strašijo duhovi, Bridget spregovori o več ločenih videnjih prikazni v Playboyevem gradu. V eni od njih naj bi se ji kot duh prikazal tudi sam Hugh Hefner.

Bridget Marquardt naj bi s Hefnerjem sicer izgubila kontakt že za časa njegove življenja, zato na koncu niti ni bila povabljena na njegov pogreb, ki se je odvil septembra 2017.

"Kmalu po njegovi smrti se me ji sanjalo o Hefnerju," je hitela pripovedovati. "In te sanje so bile zelo drugačne od običajnih sanj. Bile so neverjetno resnične."

Čeprav je v Playboyevem gradu običajno mrgolelo gostov, se je Marquardtova pripeljala pred povsem prazno hišo.

"Povsem jasno je bilo, da je hiša zapuščena in da ga v njej ni več, pa sem vseeno prišla tja ravno zato, da bi ga videla," je razložila. "In potem je bil naenkrat tam. Prihajal je po stopnicah in razširil roke v pozdrav. Nato me je objel in se gromko zasmejal s tisti smehom, ki sem ga tako dobro poznala. Rekel je: 'Moja draga!' Me tesno stisnil v objem in prav čutila sem njegov objem. Čutila sem tudi njegovo jakno. Vohoala njegovo kolonjsko. Tako zelo je bilo resnično."

Marquardtova je ekipi Dark House povedala, da je govorila s precej ljudmi in da so ji vsi po vrsti zatrjevali, da v sanjah ni ravno običajno izkušati vonj ali dotik. Prav to jo je naposled pripeljalo k misli, da je šlo za resnično srečanje in ne zgolj sanje.

"Dobesedno sem se počutila, kot da sva se zares poslovila."

Marquardt je nato spregovorila o še drugih paranormalnih izkušnjah v Playboyevi vili. Med drugim naj bi kot duha videla nekdanjo zaposleno, ki je umrla za rakom. Videnje naj bi se zgodilo v njeni spalnici.

"Moja sestra, jaz in moja prijateljica Stacy smo sedele na moji postelji," se spominja. "Pogovarjale smo se o tem, ali bi si morda privoščile kozarec vina. Televizija je bila prižgana. Potem pa sem, naenkrat, s kotičkom očesa ujela prikazen v kotu ob omarah. Tam je stala ženska postava."

Nekdanji model je 'precej prepričana', da je šlo za tajnico v Playboyevem gradu, saj jo je spoznala že, ko se je v vilo vselila.

"Precej prepričana sem, da je bila ona tista, ki je tam stala," je razložila in dodala, da je imel duh ženske dolge črne lase in da je bila postava precej suhlajta. "Mislim, da je prišla pogledati, kdo so novi gostje gradu, pa tudi novega hišnega ljubljenčka, ki sem ga pripeljala. Mojega kužka Wdnesday."

Marquardt trenutno vodi tudi svoj lastni paranormalni podkast Ghost Magnet, na katerem pripoveduje o svojih paranormalnih izkušnjah in intervjuja ljudi, ki so imeli podobne izkušnje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.