9. 12. 2021, 11:20

Bivša zaposlena v hotelu svari: "Nikoli ne pijte vodo iz kozarcev v hotelski sobi!"

profimedia

Janessa Richard, nekdanja zaposlena v nekem kanadskem hotelu, na družbenem omrežju Tiktok redno deli izkušnje iz svojega nekdanjega delovnega mesta. V eni od njenih zadnjih izjav je tako razkrila stvari, ob katerih so se številni zgrozili.

Na začetku svojega videa je najprej povedala, da takšne situacije seveda ne veljajo za vse hotele v Kanadi, zagotovo pa je bilo tako v njenem bivšem.

"Nikoli, ampak nikoli ne hodite povsem bosi po hotelski sobi, bolj natančno: po hotelskem tepihu. Sobe resda sesajo po vsakem gostu, a resnično, globinsko tepihov ne očistijo skoraj nikoli, morda enkrt letno. Ti so zato polni bakterij, zato vam priporočam, da po sobi hodite v nogavicah ali copatih," pravi 26-letnica in nato nadaljuje, da v kolikor ste plačali nočitev z zajtrkom, a vam na zajtrk ne bo uspelo priti, saj morate hotel zapustiti zelo zgodaj, 'lahko prosite osebje, da vam zapakirajo nekaj hrane za seboj'.

V vsaki hotelski sobi je, med drugim, vedno tudi nekaj hotelskih kozarcev. Pitje iz njih pa Janessa toplo odsvetuje.

"Po odhodu gostov jih zamenjajo le, če so že na videz umazani. Če delujejo čisti, jih pogosto pustijo za naslednje goste."

Na koncu je poveala še, da večina hotelov globinsko očisti vzmetnice le enkrat letno, pa še to je pod vprašajem.

Pod videom se je kmalu nabralo na stotine komentarjev, v katerih se Janessi ljudje zahvaljujejo za iskrenost, številni pa so se tam tudi javno zaobljubili, da bodo odslej vedno s seboj vzeli copate in lastne kozarce.

@janessarichard

Spilling some 🍵 as an ex-hotel employee Part 4! #fyp #hotelfacts #pregnant #pregnancy #canadianmamas #canadian

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.