N. V. | 1. 6. 2022, 18:54

(VIDEO) Bizarno: to je moški, ki je postal pes

Twitter zepperJP

Za preobrazbo je odštel 15.000 evrov, zdaj pa pravi, da so se mu uresničile sanje.

Ljudje se dandanes odločajo za nenavadne telesne preobrazbe. Nekateri si dajo popraviti obraz, drugi povečati prsi, tretji zamenjajo spol. Japonec Tako-san je šel še korak dlje. Ni zamenjal spola, ampak je postal pes.

Tako-san je velik ljubitelj živali. Tako velik, da se je odločil, da žival postane sam. Za uresničitev svoje želje je zapravil skoraj 15.000 evrov, poroča ameriški portal NDTV.

Plastične operacije ali kostum?

Denarja ni zapravil za operacije, pač pa realističen pasji kostum škotskega ovčarja, njegove najljubše pasme. Svoj kostum je predstavil na YouTubu, kjer zdaj deli svoje dogodivščine kot pes.

Kostum je specializirano podjetje, ki izdeluje skulpture in kostume za filme in reklame, izdelovalo kar 40 dni, pri vsakem koraku pa je bil udeležen tudi San, saj je bila izdelava pasjega kostuma po meri človeka velik izziv.

''Skelet psa je mogoče poustvariti na skeletu človeka,'' so pojasnili pri izdelovalcu. Res pa je tudi, da sta si precej različna, zato je bila potrebna študija, da zadeva v praksi deluje.

Uresničile so se mu sanje

S to preobrazbo so se mu, kot pravi, uresničile sanje. ''Najraje imam štirinožne živali, še posebej simpatičnega videza. Med njimi sem iskal takšno, ki je podobno velika kot jaz, saj sem želel, da je preobrazba karseda realistična. Zato sem postal pes,'' je pojasnil svojo odločitev.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.