28. 12. 2020, 08:27

Bodibilder, ki se je poročil z lutko, ima med prazniki nepričakovane težave

Instagram: @yurii_tolochko

Ko se je kazahstanski bodibilder Yurii Tolochko poročil s svojo seks lutko, je svet vztrajno klikal, da bi si pogledal to bizarno ceremonijo. A srečno poročeni par ima pred pravoslavnim božičem nekaj nepričakovanih težav.

Ker se verjetno čudite, moramo najprej povedati, da je bila po lokalnih zakonih poroka Yuriija z lutko popolnoma legalna. Tako smo lahko bili priča povsem tradicionalni poroki, ki jo je Yurii v fotografijah predstavil tudi na svojem Instagram profilu. Dogodek je vključeval ducate gostov, čustvene govore in celo romantični ples mladoporočencev. Yurii naj bi bil pred poroko v »razmerju« z lutko 18 mesecev. Mimogrede, lutki je ime Margo.

Utrinke s poroke si lahko pogledate v tem Instagram videu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

Med komentarji na Instagramu se je poleg čestitk seveda nabralo tudi nemalo kritik. »Svet je ponorel,« je zapisano v enem od komentarjev. »Žal mi je, da bodo moji otroci odraščali v tem svetu.«

»Saj to ne more biti res,« je zapisal nek drug uporabnik.

»Žal mi je zate. Tole vse skupaj je precej žalostno.«

Zgodba, ki jo Yurii pripoveduje pravi, da je Margo spoznal v nočnem klubu, utrinke iz njunega »razmerja« pa redno objavlja na svojem Instagram profilu, kjer ima danes že 91.000 sledilcev, kar okoli 40.000 več odkar je novica o poroku zaokrožila po spletu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

Yurii se sicer identificira kot panseksualec, saj pravi, da se lahko zaljubi »v idejo, v dušo, samo v osebo.«

Tik pred božičem pa je kazahstanski bodibilder povedal publikaciji The Daily Mail, da se je njegova žena – pokvarila. Dobesedno.

Moral jo je poslati v tujino na popravilo in trenutno nima nobenega zagotovila, da jo bo dobil nazaj pred božičem, ki ga v Kazahstanu praznujejo 7. januarja. Pravi, da bi bila »njena varna vrnitev domov darilo za oba.«

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.