N.Z. | 26. 4. 2022, 14:02

Dr. Gobert Rolob na Šarčeve čestitke na Twitterju: "Hvala za vaše volilce ..."

Osebni arhiv: dr. Gobert Rolob

Seveda se nismo zatipkali, se nam je pa vseeno zaletelo ob profilni sliki novo odprtega Twitterjevega računa Dr. Roberta … ups, pardon: Dr. Goberta Roloba.

In ne, tudi Robert Golob ni tisti, ki bi se zatipkal potem, ko se je (kot vsak začetnik nevešč) narobe profiliral na čisto novem Twitterjevem profilu.

Kolikor nam je znano, pravi dr. Robert Golob še ni snedel besede, da ga Twitter nikoli ne bo videl, zato pa je danes za nekaj salv smeha že poskrbel nekdo, ki niti ne skriva, da gre za profil ’parodija, mona’.

Naj z vami delimo nekaj cvetk, ki bodo duhovitežu zagotovo prinesle veliko novih sledilcev.

  • Ena boljših je gotovo ’zahvala’ za čestitko ob izvolitvi. Čestitko je povsem resno zapisal pravi Marjan Šarec, zabavljaški psevdo Golobov profil pa se je zahvalil z: »Hvala za vaše volilce, lol« in en srček, da bi s tem omilil preveč bolečo resnico (prav to, da je Golobova nova stranka prejela zajeten delež nekdaj še Šarčevih glasov, so namreč pokazale povolilne analize).

  • Dr. Gobert Rolob je odgovoril tudi na enega prvih konkretnih predlogov za bodočega PV. Božo (ali Bodem43) je namreč vprašal, kdaj bodo ’v Dupleki dobili maloobmejno prepustnico do Tokija’. In prav res: ’Cajt bi že bil!’ Svojemu draghemu volilcu je Dr. Gobert odgovoril takole.

  • Ima pa Dr. Gobert Rolob v žepu tudi kakšen dober nasvet za vse tiste, ki bi si nekoč morda želeli po njegovih stopinjah. Takole je čivknil.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.