P.M. | 19. 3. 2023, 16:30

Drama v studiu: voditeljica se je med snemanjem zgrudila, gledalci v popolnem šoku (VIDEO)

Twitter/R A W S A L E R T S/posnetek zaslona

Zgodilo se je le nekaj trenutkov za tem, ko se je vklopila v program, da bi napovedala vreme.

Meteorologinja ameriške televizijske postaje CBS LA Alissa Carlson Schwartz se je v jutranji oddaji zgrudila med televizijskim nastopom v živo. Sprva je bila videti še nasmejana, nato se je rahlo zazibala in se z rokama naslonila na mizo. Le nekaj trenutkov kasneje je z glavo skoraj udarila ob pult in onemoglo padla. Iz drugega studia je bilo v program slišati glas ene od voditeljic, ki sta jo predhodno napovedali: "Pa ne že spet." Na prizorišče so hitro pritekli njeni sodelavci, omrežje pa je oddajo prekinilo z reklamnim premorom. 

"Naši kolegici Alissi Carlson Scwartz je med informativno oddajo postalo slabo, radi bi se zahvalili njenim sodelavcem, ki so nemudoma ukrepali in poklicali reševalno službo," se je glasilo sporočilo televizijske hiše. V nadaljevanju so zapisali, da trenutno okreva v bolnišnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alissa Carlson Schwartz (@schwartz.alissa)

Na družbenih omrežjih se je oglasila tudi Carlson Schwartzova, zapisala je, da je na srečo z njo vse v redu. Kot navaja TMZ, je meteorologinja že leta 2014 doživela podobno epizodo, ko je na snemanju bruhala, kasneje naj bi ji diagnosticirali popuščajočo srčno zaklopko. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.