26. 8. 2022, 13:51

Dunking Devils pripravljajo 90-minutni cirkuško-akrobatski SPEKTAKEL z zvezdniško zasedbo

Dunking Devils Press/Matic Kremžar

Prvič v Sloveniji: 10 ekskluzivnih NFT vstopnic, 4-kratna svetovna pemiera, Guinnessov rekord, unikatno doživetje za otroke iz depriviligiranih družin, 90-minutni šov s preko 100 ustvarjalci.

Ustvarjalci adrenalinskega cirkuško-akrobatskega spektakla leta Mastercard Dunking Devils Live 2022 so na medijskem pikniku v ljubljanskem Hotelu One66 razkrili še zadnje podrobnosti iz polletnih priprav na svojo štirikratno svetovno premiero, ki jo bo naslednji konec tedna gostila dvorana Tivoli. 


OBSTAJA ENA PRAVA SMER, NAVZGOR!

“Moto skupine Dunking Devils je: 'Obstaja le ena prav smer. Navzgor!' Se pravi: vedno večje, boljše, atraktivneje. V tem šovu boste lahko na enem mestu videli najboljše točke, ki jih premore Slovenija. Nivo je svetoven, kar dokazuje mnogo povpraševanj organizatorjev in nastopajočih, ki želijo biti del DD Live turneje v letu 2023. A preden naš spektakel vidijo v tujini, ga želimo pokazati najbolj zvesti publiki. Zato bomo naslednji vikend gostili kar 4-kratno premiero v Tivoliju,” je bistvo zgostil vodja poskočnih vragov, Domen Rozman.

DRUŽBENO ANGAŽIRANO UNIKATNO DOŽIVETJE

Organizatorji dogodka bodo v sodelovanju z Merkur zavarovalnico in različnimi družbeno angažiranimi organizacijami, tudi ZPMS Moste-Polje, vsaj 500 otrokom iz depriviligiranih družin iz vse Slovenije omogočili brezplačen ogled zaključne vaje.

“To bo unikatna izkušnja, ki se je na da kupiti. Kostumirana generalka bo enaka štirim predstavam, otroci si jo bodo lahko ogledali z najboljših sedežev v dvorani, dobili bodo tudi kakšno darilce, po šovu pa se bodo lahko družili z ustvarjalci,” je povedal Domen Rozman.

V SPEKTAKEL BO VKLJUČENIH VEČ KOT 50 NASTOPAJOČIH

Producent šova Marko Knafelc dodaja: “90-minutni preplet akrobacij in umetnosti je produkt znanja, ki smo ga pridobili skozi leta nastopanja na najrazličnejših prireditvah po celem svetu, med katerimi so bili tudi festivali, cirkusi, gala prireditve, športni dogodki, največji svetovni TV-šovi in še marsikaj. Nastopali smo na že skoraj vsakem tipu dogodka, ki obstaja. V Sloveniji takih spektaklov primanjkuje, zato hočemo vzpostaviti tradicijo, navado, da imajo ljudje možnost vsaj enkrat letno doživeti vsaj eno mega športno adrenalinsko ali cirkuško predstavo teh razsežnosti. V tem šovu se bo na odru prepletlo čez 50 vrhunskih artistov, v samo izvedbo pa je vključenih čez 100 ljudi. Poleg tega pa ni prav običajno, da bi na takem šovu podirali Guinnessov rekord.”

KAJ VSE ČAKA GLEDALCE V HALI TIVOLI?

Scenarist in režiser Maks Veselko poudarja, da je bistvena nadgradnja šova, s katerim so navdušili leta 2019, več gostov, kar zahteva še več priprav in hkrati omogoče izvedbo atraktivnejših točk: “Pričakujte navdušenje, veselje, komedijo, strast, Tamia in Tjaša bosta dodali šovu ženstvenost in estetiko, v nekaterih točkah pa bo čutiti tudi veliko adrenalina in vsaj malo strahu - pri nastopajočih in gledalcih.”

PRVIČ V SLOVENIJI - NFT VSTOPNICE

Za razliko od drugih NFT-jev (non-fungible token oz. 'nezamenjljivi žeton'), za katere se zdi, da pogosto ne prinašajo posebne dodane vrednosti v resničnem življenju, kupite z NFT vstopnico za DD Live zares ekskluzivno izkušnjo. Od danes je na voljo samo 10 NFT-jev po ceni 99 dolarjev (kupite jih lahko s kartico, ni potreben predhodni nakup kripto valute), ki prinašajo: VIP sedež na dogodku Mastercard DD Live 2022, po meri izdelan interaktivni pulover (povezan z instagramom), žogo s podpisi vseh nastopajočih na šovu, brezplačen trening z Dunking Devilsi + med vsemi desetimi kupci bo izžrebana zlata karta, ki prinaša letno članarino za treninge z Dunking Devils. NFT vstopnice boste lahko kupili danes ob 18:00 na spletni strani https://dunkingdevils.niftify.io/. Za vse tiste, ki se vam bo NFT vstopnica za Dunking Devils LIVE izmuznila iz roke, pa so še vedno na voljo klasične na spletni strani Eventima.

LETOŠNJA ZASEDBA JE RES ZVEZDNIŠKA

Tako kot Dunking Devils, LED Motion in Artifex, se je tudi Tamia Šeme predstavila v šovu Slovenija ima talent. V Tivoliju bo zaplesala na svili: “Rada imam izzive, adrenalin in že komaj čakam, da lahko izvedem to točko pred večtisočglavo publiko.” Enako Tjaša Skubic, ki bo nastopila s plesom na zračni kocki - brez varovanja: “Moj nastop bo preplet strahu, užitka in treme, tako kot Tamia pa v tem izredno uživam.”

Dogodek bo povezoval Klemen Bučan, z glasbo bo stregel DJ Dey, za svetlobni šov, petje in ples pa poskrbeli tudi LED Motion, Nipke in Artifex. Koreografinja Ana Vičič: “Izvedli bomo najbolj množično točko v tem šovu, s plesalci od 11 do 32 let, izvedba bo zahtevala izredno natančnost, zato se pripravljamo že pol leta. Naj vas mladost nekaterih plesalcev ne zavede, delam s profesionalci, tudi bivšimi državnimi prvaki, bom pa na odru tudi sama. Upam samo, da ne bo težav s tremo, saj gre za velik šov, z veliko sodelujočimi pred množico gledalcev. Komaj že čakam naslednji vikend!”

INFO

GOSTJE: Da Move / LED Motion / Nipke / Tamia Šeme / The Artifex crew / Tjaša Skubic / šov bosta povezovala Klemen Bučan in miksmojster DJ Dey


TERMINI PREDSTAV:

  • sobota, 3.9. ob 16.00 in 19.00 uri
  • nedelja 4.9. ob 16.00 in 19.00 uri

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunking Devils (@dunkingdevils)


VSTOPNICE: www.EVENTIM.si + PETROL

Cene vstopnic: od 19,00 €!

Vrste vstopnic: samostojne in družinski paket

Ob nakupu z Mastercardom je karta 2€ cenejša (koda: MASTERCARD2). 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.