N.Z. | 19. 5. 2022, 13:16

Ima kar 9 žena: »Vse hočejo imeti otroka z mano, ampak mama bo tista, ki bo prva noseča.«

Arthur O Urso Instagram

Arthur in njegova soproga Luana Kazaki sta swingerja, ki sta se pod okriljem katoliške cerkve v Sao Paulu povezala v eksotično poligamno skupnost.

Arthur O Urso je brazilski maneken, ki se je letos aprila odločil, da se bo poročil z dvema ženskama, in to navkljub temu, da je že bil poročen, namreč: s sedmimi ženskami. Ker pa je poligamija v Braziliji prepovedana, seveda ne gre za čisto prave zakonske zveze, temveč za nekakšno poligamno skupnost Arthurja z več ženskami.

In kot da to ne bi bilo dovolj, si Arthur zdaj želi postati še oče.

Potem, ko se je uprl ’seks rotaciji’, ker ga je to preveč spominjalo na obveznost, je Arthur povedal, da ga prav nič ne moti, če bi kakšna od njegovih žensk, s katerimi se gre ’svobodno ljubezen’, zanosila.

»V celi situaciji je najlepše to, da katerakoli od mojih žena dobi otroka, bo ta odraščal v skupnosti z veliko ljubezni in naklonjenosti s strani vseh,« je za Mirror povedal Arthur in dodal: »Nimam najljubše žene, s katero bi si želel otroka. Naj se to zgodi tako, kot želi narava.«

Njegove soproge so sicer različnih mnenj glede materinstva. Nekatere izmed njih si še ne želijo takoj postati matere, medtem ko so druge navdušene nad tem, da bi tudi na ta način postale del razširjene družine.

»Težko skrivam, da sem zelo zaskrbljen, ker si tega vse ne želijo. Verjamem, da bodo, ko bo na svet prišel prvi otrok, vse začutile in doživele enako. Zaenkrat pa velja, da tista, ki bo prva zanosila, tista bo pač mama,« je še razložil Arthur, ki svoje izkušnje s poliamorijo deli na Instagramu.

Njegov Instagram sledi več kot 100.000 ljudi, fotografije, na katerih je objet s svojimi ženami, pa prejemajo na stotine všečkov (in generirajo veliko zavisti).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)


Na Instagramu je bilo v preteklosti med drugim mogoče brati, da ni enostavno uravnovesiti potreb tako velikega števila soprog, Arthur pa mestoma tudi prizna, da se še vedno uči, kako vzdrževati harmonične odnose v tako nenavadnih partnerstvih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)


Priznal je tudi, da ga je do danes že zapustila ena od žena.

»Od takrat je že nekaj mesecev. Zdelo se je popolno, potem pa je ena od soprog hotela pogovor na štiri oči. Beseda je dala besedo in dogovorila sva se, da se ločiva. Res sem bil žalosten in zmeden, ko mi je povedala, da pogreša monogamno razmerje. Čutil sem se prevaranega. Zdaj imam samo osem žena. Nikamor več se mi ne mudi,« je še povedal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.