N.Z. | 17. 5. 2022, 10:01

Izpovedala se je na TikToku: »Norčujejo se iz oblike mojih prsi. Pravijo, da sem kot babica.«

Olivia Nicole Duffin/TikTok
Izpovedala se je na TikToku: »Norčujejo se iz oblike mojih prsi. Pravijo, da sem kot babica.« (foto: Olivia Nicole Duffin/TikTok)

V nizu TikTok videov je razkrila vse grde komentarje, ki jih je prejela pod svojimi videi.

Olivia Nicole Duffin trdi, da med komentarji pod svojimi TikTok videi pogosto najde zapise ljudi, ki imajo veliko povedati o njenih prsih. Najpogosteje je deležna kritik, da so te ’preveč spuščene’ in da je med dojkama prevelik razmak.

Čeprav se dekle trudi, da je komentarji ne bi prizadeli, saj ve, da je njeno telo povsem normalno in da mnenja teh ljudi v resnici nimajo nobene vrednosti, se je odločila, da ta sovražna sporočila obelodani pred vsemi.

V enem od takšnih videov tako pokaže komentarje, v katerih piše:

  • »Zakaj so tvoje prsi tako nizko? Nosi raje majice, ki ti bolj pašejo.«
  • »Morala bi na operacijo, ker ti prsi visijo.«
  • »Videti si kot kakšna babica. Čas je, da nekaj narediš s temi dojkami ...«

@olivianduffin Why are u looking! #foryourpage #foryou #foryoupage #fyp #viral ♬ original sound - Anna

Pa vendar so njene prsi povsem naravne. Ženske prsi pa tudi sicer variirajo v svojih številnih oblikah in velikostih. V resnici je vsa ta pestrost oblik povsem normalna. In prav to je dekle jasno naslovila v svojih videih, da bi se nato oglasili mnogi, ki so ji dali prav in se ji postavili v bran.

»Prav zares, naša telesa naj že enkrat pustijo pri miru. Odločitev o mojem telesu je samo moja in od nikogar drugega,« je napisala ena od komentatork, še več deklet pa se je Oliviji zahvalilo, ker poskuša normalizirati tudi oblike prsi, ki se ne zdijo ’popolnih’ oblik, ’pravih’ velikosti ali niso videti kot prsi, ki se praviloma pojavljajo v medijih.

»Zelo sem negotova zaradi svojih prsi, a zdaj, ko vidim, da se to normalizira, se počutim bolje,« je bilo jasno eno dekle, da bi druga dodala: »Vsako dekle je drugačno in ljudje bi morali to že enkrat sprejeti!«

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.