2. 1. 2021, 14:29

Jemima napoveduje prihodnost iz špargljev in to so njene napovedi za 2021

Profimedia

Jemima Packington kuka v prihodnost tako, da vrže šparglje v zrak, ko ti pristanejo na tleh pa iz vzorcev razbere napovedi za prihodnost. Za leto 2021 so te napovedi precej pogumne.

65-letna Jemima Packington iz britanskega Eveshama namesto kristalne krogle in tarot kart za svoje poglede v prihodnost uporablja šparglje, zato jo kličejo kar 'mistična zelenjavarka'. Seveda je priljubljeno zelenjavo zabrisala v zrak tudi za leto 2021, od katerega si po težavnem 2020 vsi veliko obetamo.

O pandemiji

Jemima je preko vzorcev v padlih špargljih napovedala, da se bo pandemija začela zaključevati junija, ljudje pa bomo posledično postali bolj prijazni. »Svetovna populacija bo postala bolj prijazna in bolj tolerantna, vlade po vsem svetu pa bodo bolj upoštevale voljo ljudstva.« Obenem pravi, da bodo mednarodna potovanja odslej le občasna stvar in ne več vsakoletna rutina.

Napoveduje tudi nove ekstremne vremenske pojave, predvsem tropske nevihte, ki naj bi po njenih videnjih postale bolj pogoste.

O kraljevi družini

Zanimive so tudi njene napovedi o britanski kraljevi družini, za katero pravi, da ji leto 2021 ne bo naklonjeno. V tem letu naj bi ju doleteli dve ločitvi, za Harryja pa pravi, da se bo sam od sebe vrnil v Veliko Britanijo že marca.

Jemima prav tako napoveduje precej bolehanja med člani kraljeve družine, ne glede na starost. Kraljica bo po njenih besedah junija, za svoj rojstni dan, podala pomembno obvestilo. Ugibajo, da bi morda ta oznanitev bila, da kraljevi prestol predaja Charlesu.

O zvezdnikih

Šparglji niso imeli dobrih novic za vplivneže in zvezdnike. Po besedah Jemime se bo pozornost javnosti po pandemiji obrnila k pravim herojem. »Ogromni zaslužki za športne zvezdnike in obsesije z zvezdniki bodo postale stvar preteklosti,« je za Mirror povedala Jemima. »To bo obdobje pol-profesionalnih športnikov in pravih junakov.«

O politiki

Slabe napovedi za Donald Trumpa, saj naj bi Jemima v špargljih videla, da se mu bodo zaradi slabega soočanja s zdravstveno krizo v Ameriki odrekli celo v republikanski stranki. Za predsednika menda ne bo nikoli več kandidiral, njegova prihodnost pa, vsaj preko špargljev, ostaja nejasna.

Jemima prav tako v prihodnosti ne vidi drugega škotskega referenduma.

Jemima, ki zase pravi, da je svetovno znana kot edina 'špargljomancerka', je preko vzorcev v špargljih v preteklosti napovedala Brexit, veliko zvezdniško ločitev v letu 2017 (tik pred razdorom zakoncev Redknapp) in poplave, ki so Veliko Britanijo prizadele leta 2018. Je pa resda tudi napovedala, da bo na zadnjih ameriških volitvah zmagal Donald Trump.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.