Uredništvo | 11. 12. 2023, 21:45

Princu Louisu manjka prst! Ponesrečena družinska božična fotografija kaže napako, ki so jo želeli skriti

Posnetek zaslona/Instagram profil princeandprincessofwales

Sledilci kraljeve družine s sokoljim očesom so opazili, da navihanemu 5-letniku manjka sredinec.

Letošnja družinska božična voščilnica je med sledilci kraljeve družine zbudila veliko prahu, ko so opazili, da je princ Louis na njej brez prsta. Za to pa naj bi bil kriv slab fotošop! Iz fotografije je razvidno, da je mali Louis položil svojo dlan na stol princese Charlotte, vendar roki manjka sredinec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Prst princa Louisa manjka, pa tudi fotošopirali so nogo nekoga drugega na njegovo. Resnično upam, da niso za to voščilnico plačali davkoplačevalci," je tvitnil eden od oboževalcev. "Princ Louis je brez srednica, pa še njegova noga izgleda čudno," je komentiral drugi. "So otroci princa Williama sploh resnični? Zakaj Louis nima prsta in njegovi nogi ne delujeta skladno?" je dodal tretji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

"Sta si William in Kate sposodila otroka? Poskušam ugotoviti, kaj se dogaja, ali pa so enostavno fotošopirali celotno fotografijo? Potrebujem odgovore," se je plaz nadaljeval, nekdo je pripomnil, da je Louis izgubil prst med hudo nesrečo s fotošopom.

Še preden pa so sledilci opazili napako, so se osredotočali na to, kako hitro otroci rastejo in kako odrasli že izgledajo potomci kraljevega para. Družina, ki šteje pet družinskih članov (Poleg Kate, Williama in Louisa sta na sliki tudi princ George in princesa Charlotte), je bila oblečena v podobne bele srajce in temne hlače. Ženski članici družine sta nosili temne kavbojke, medtem ko je bil moški del oblečen v črne hlače. 

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih