N.Z. | 20. 1. 2022, 17:00

Mama osmih otrok na TikToku razkriva: "Vsak dan operem goro perila, posode ..."

profimedia
Mama osmih otrok na TikToku razkriva: "Vsak dan operem goro perila, posode ..." (foto: profimedia)

Američanka Heather Bell je na TikToku razkrila, kako je videti vsakdan v domu s soprogom in kar osmimi otroki. V svojem videu je nanizala vse, kar mora opraviti vsak dan, če naj bi bilo perilo čisto in kuhinja pospravljena.

"Ko imate osem otrok, morate biti pripravljeni na gore umazanih servietov, umazanih nogavic in zasvinjane posode," je rekla in dodala, da ima vedno do vrha poln zmrzovalnik čokolade in masla, tako da se lahko vsake toliko loti peke kolačev (kar sicer pomeni: 10 polnih pekačev).

Glede na to, da so njeni otroci stari med 12 in 22 let, v družini pa jih je zdaj že osem z vozniškim izpiti, je ta hip pred hišo parkiranih cel kup avtomobilov, njihovo dvorišče pa je tako videti kot odpad rabljenih vozil.

Otroci imajo svojo športno opremo sicer spravljeno vsak v svoji omarici, na katerih so napisana imena, nekaj njih pa ima v njih spravljeno tudi 'obleko za v štalo', saj številni izmed njih že pomagajo na domači kmetiji s 4000 piščanci.

Njen video si je do sedaj pogledalo že več kot 6,2 milijona uporabnikov, nekateri izmed njih pa so že pripomnili, da bi morda morali otroci pričeti pomagati tudi pri tovrstnih opravilih.

"Večina jih je že odraslih. Zakaj vi vse delate namesto njih?" se je spraševala ena od komentatork, spet druga je dodala, da se ji ne zdi prav, da 'samo ona vsak dan opravi tako veliko dela, ne pa tudi otroci'. Seveda so se našli tudi tisti, ki so opozorili, da video prikazuje zgolj vsakdan mame, ne pa tudi otrok, in ker se mama ni z nobeno besedo razhudila nad otroke, gre sklepati, da ti gotovo ne sedijo samo križem rok.

@justthebells10 Family of 10 #thingsthatjustmakesense #bigfamily #adoption #familygoals #routine ♬ Che La Luna - Louis Prima

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.