12. 1. 2022, 12:49

Na TikToku šokirala tudi vsega vajene: TO vrže vsak dan v poštni nabiralnik BIVŠEGA!

profimedia

"Obsedena si z njim. Poišči pomoč," je napisal eden od njenih sledilcev.

Nič nenavadnega ni, da ljudje po ljubezenskem razhodu čutijo jezo, bes, razočaranje, pa tudi to, da iz prizadetosti izrečejo stvari, za katere jim je kasneje žal. Nekaterih razočarancev se poloti tudi želja po maščevanju, a večino nato glas razuma od takšnih namer odvrne. No, med slednje zagotovo ne sodi Katie Beresford, ki je na TikToku objavila video, v katerem prostodušno prizna, kaj vsak dan naredi, da bi se maščevala bivšemu.

Kot boste videli v spodnjem videu, ki ima ta hip že več kot štiri milijone ogledov, se Katie vsak dan pojavi pred njegovo hišo, v njegov poštni nabiralnik pa vrže surovo ribo.

Na TikToku se je seveda razvnela vroča debata, med komentatorji pa ne manjka tistih, ki njeno početje ne odobravajo.

"Obsedena si z njim. Poišči si pomoč," je napisal nekdo, po poplavi obsojajočih komentarjev pa je Katie še sporočila, da se je 'samo šalila' in da 'je ribo v poštni nabiralnik vrgla le enkrat, pa še to ne bivšemu, temveč povsem neznanim ljudem'.

Njen 'izgovor' seveda ni naletel na plodna tla. Nekateri ji tega niso verjeli, spet druge je vse skupaj še bolj razjezilo (saj se je pobalinsko spravila na povsem nedolžne ljudi).

Dekle se zdaj sploh ne oglaša več.

@katieber5

♬ A-Punk - Vampire Weekend

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.