A.B. | 7. 2. 2022, 21:30

Smrti, ki so nastopile zaradi seksa: nekateri primeri so naravnost bizarni ...

Profimedia

Zdrava spolnost je vsekakor gradilni element uspešnega in zadovoljujočega razmerja - a kaj, ko zavore strasti povsem popustijo in se vse skupaj namesto s skupnim zadovoljstvom konča z nepričakovano tragedijo? Poglejte si primere najbolj bizarnih spolnih dejanj, ki so se zaključili usodno.  

Dobljena stava, izgubljeno življenje ...

Rus Sergej Tuganov je po 12-ih urah spolnega maratona z dvema prijateljicama sicer dobil stavo, a je nato le nekaj minut kasneje umrl. Zanj je bila usodna steklenička viagre, ki jo je spil pred spolnim odnosom.  

Usodna poročna noč

Japonski par Hidaka je kar 14 let čakal, da zakoraka v zakonsko zvezo in se prvič preda strastem, nato pa sta pri starosti 34 let (ravno na težko pričakovano poročno noč) umrla zaradi srčnega infarkta.

Garaža, polna ogljikovega monoksida ...

Romunski nogometaš Mario Bugeanu in njegova punca Mirela sta se strastem prepustila kar na parkirišču zaprte garaže, medtem pa se je avto (ki je bil ves čas prižgan) napolnil z ogljikovim monoksidom, ki ju je na koncu ubil.

Zvestobo plačala z življenjem

Perunka Rosa Veja je (pre)drago plačala zvestobo svojemu soprogu. Preden se je slednji odpravil na službeno pot, ji je namreč ukazal, da mora do njegove vrnitve domov nositi kovinsko kontracepcijo oziroma deviški pas. Zarjavela kovina je pri soprogi povzročila sepso, zaradi katere je na koncu umrla.

Nesreča na klavirju

Ameriška zaljubljenca Jimmy Feroco in Teresa Hill sta seksala na klavirju v baru The Condor (San Francisco). Med ljubljenjem sta ponesreči zagnala hidravlični mehanizem, ki je začel dvigovati klavir - vse do točke, ko je Jimmyja do smrti pritisnil ob strop. 

Ubil jo je električni tok

Toby in Kirsten Taylor sta leta 2008 pretiravala z uporabo erotičnega električnega stimulansa. Toby je Kirsten na bradavičke nataknil sponke in jih povezal s tokom, ki je bil premočan in jo je ubil.

Med vročimi igrami padla z balkona 

Američanka Sandra Orelana se je v enem od losangeleških hotelov prepustila strastem s podjetnikom Robertom Leejem Salazarjem, med vročimi igrami pa je izgubila ravnotežje in padla čez balkonsko ograjo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.