8. 4. 2021, 10:36

"Našel sem ljubezen, zato se poslavljam s Pornhuba," je zapis, ki je te dni obsedel internet

profimedia
"Našel sem ljubezen, zato se poslavljam s Pornhuba," je zapis, ki je te dni obsedel internet (foto: profimedia)

Moški, ki se je odločil, da zapusti spletne strani za odrasle, je to zabeležil z javnim sporočilom, ki je hitro postalo viralno.

Uporabnik Pornhuba, ki si je za ta namen nadel ime Liljdub1, je objavil poslovilni komentar, v katerem je razložil, da je končno našel ljubezen, zato ne bo več obiskoval strani za odrasle.

Njegov čustven zapis se je pojavil pod enim od videov, potem pa hitro postal na od najbolj deljenih vsebin na družbenih omrežjih.

Takole je zapisal:

"Fantje, tukaj nisem, da bi gledal, temveč, da bi se poslovil. Prav zares sem našel osebo, ki je prava zame. Je briljantna, lepa in lojalna. Vsako jutro se zbudim z mislijo, kako srečen sem, ker jo imam."

Nato je nadaljeval:

"Razlog, da bom prenehal z gledanjem poronografije, pa je, da se ob tem počutim nekako krivega, skoraj kot da bi jo varal. Upam, da boste vsi, ki tole berete, nekega dne našli pravo osebo, tako kot jaz, in vem, da me boste pogrešali in jaz bom pogrešal vas."

Končal je z:

"Liljdub se bo zdaj odlogiral."

Posnetek komentarja je bil v ponedeljek najprej poobjavljen na Twitterju in tam zabeležil več 400.000 srčkov in skoraj 70.000 retvitov.

Medtem ko so bili nekateri nad njegovo odločitvijo navdušeni in poudarjali, kako svetel zgled je lahko Liljdub za druge, se drugi oglašajo, da opustitev pornografije prav zares ni nekakšen pogoj za vstop v partnerstvo.

Eden od uporabnikov Twitterja pa je bil takole enostaven:

"Hočem tako punco, ki jo je dobil ta tip!"