R. K. | 17. 10. 2022, 11:02

Neposrečena zaroka: pričakovala diamantni prstan, dobila pa ...

Profimedia/Facebook/Latinas Most Wanted/fotomontaža

Ko je moški na velikem športnem dogodku pokleknil in iz žepa izvlekel škatlico s prstanom, je celotni dvorani zastal dih. Tega, kar je sledilo, ni pričakoval nihče.

Šokirani gledalci so na bejzbol tekmi med ekipama Toronto Blue Jays in Boston Red Sox nedavno bili priča poskusu javne zaroke, ki se je popolnoma izjalovil. Če je sprva kazalo, da bo srečna izbranka prošnji svojega partnerja pritrdila, je njena reakcija, ko je zagledala nenavadni zaročni prstan, presenetila vse. Videoposnetek dogodka, ki je kmalu zaokrožil po družbenih omrežjih, pa si je v manj kot 48 urah ogledalo več kot 200.000 uporabnikov

Na posnetku vidimo par, ki med tekmo stoji na stopnicah tribune. Moški je pred svetlolasko nenadoma pokleknil, ob čemer je številnim gledalcem, ki so bili priča dogodku, zastal dih. Presenečena reakcija mladenke je sprva nakazovala, da bo to en najsrečnejših trenutkov v njenem življenju. Takrat zagotovo nihče od prisotnih, še najmanj pa ona, ni pričakoval, kaj bo sledilo.

Takšnega šoka ni pričakoval nihče

Moški, ki je pokleknil, je tedaj segel v žep in izvlekel škatlico, v kateri naj bi bil dragocen zaročni prstan. Prisotni so bili ganjeni, izbranka pa si je od presenečenja z roko pokrila usta. Nato pa je sledil šok, ki se je nemudoma prevesil v veliko razočaranje. Moški je v škatlico namesto pravega prstana shranil 'ring pop' - liziko v obliki velikega dragulja, ki je zataknjena na plastični obroček. 

Izraz na obrazu bodoče neveste se je v trenutku spremenil iz nepopisne sreče v gromozansko razočaranje. Moški, ki je bil še vedno na kolenih, je takrat prejel nepričakovano klofuto, nesrečna mladenka pa mu je za nameček v obraz zlila še vsebino kozarca s pijačo, ki ga je držala v roki. Le ugibamo lahko, kako se je zgodba za zaljubljenca končala, zagotovo pa bo mladenič svoje poteze ob naslednji priložnosti malo bolje premislil. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.