4. 5. 2021, 13:36

Neznana ženska jo je spodila s plaže zaradi njenih kopalk: "Rekla je, da me ne more gledati!"

profimedia
Neznana ženska jo je spodila s plaže zaradi njenih kopalk: "Rekla je, da me ne more gledati!" (foto: profimedia)

"Vprašala sem jo, v čem je problem in kaj na sebi naj po njenem pokrijem, ker je bila tam z otrokom, pa sem želela biti spoštljiva. Pa je rekla samo, da hoče, da odidem."

Savannah Sims si je na lep sončen dan na hvajski plaži želela sprostiti, pa so njeni načrti padli v vodo potem, ko jo je s plaže pregnala neznana ženska, ki ji ni bil všeč njen bikini.

Svojo zgodbo je delila na TikToku in požela veliko pozornosti, pa tudi podpore.

"Pravkar sem doživela svojo najhujšo izkušnjo na Havajih. V kopalkah sem se ulegla na plažo tik pri cesti, ko je iz avtomobila tja prišla družina in tam posedla blizu mene. Naenkrat je mama svojemu partnerju pričela razlagati, da me noče več gledati in da to ni v redu," je pričela razlagati v svojem videu.

@savysimsyo

🙄 Ik tourists can be a lot when you live in a ##hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared ##sharing ##fyp ##respect ##love

♬ original sound - Savannah Sims

Takrat je dvignila svoj pogled in hitro ugotovila, da gleda vanjo, zato jo je vprašala, v čem je pravzaprav problem, ta pa ji je odgovorila, da ne želi gledati njene zadnjice in drugih privatnih delov.

Savannah je takrat pokazala na svoj bikini in se branila: "To so moje kopalke. Mislim, da so precej normalnega kroja."

Potem pa naj bi ji rekla, da se takšne stvari stalno dogajajo tam in da ni prišla tja, da bi gledala njeno telo.

"Pa sem jo vprašala, v čem je točno problem in kaj naj na sebi pokrijem, ker je bila tam pač z otrokom in sem želela biti spoštljiva. Pa je samo rekla, da želi, da odidem. In sem to naredila. Vstala sem in odšla. Mi je pa to uničilo dan."

Kasneje je objavila še en video, v katerem je neznanko označila z navadno hinavko, saj jo je kasneje videla, da se je slekla v svoj lastni bikini, pri čemer je nosila celo tangice.

"Nosi torej bikini tangice. Kar je povsem v redu, saj jih tudi sama nosim. Da pa je najprej mene kritizirala zaradi mojih kopalk, ki naj bi razkrivale preveč, potem pa se slekla do bikink, ki razkrivajo še več, pa je navadno licemerstvo.

@savysimsyo

Seriously though, plot twist 😂 Girl needs more ##bobmarley in her life ##onelove ##hypocrite ##islandvibes ##fyp

♬ original sound - Savannah Sims

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.